雷霆傘兵,太平洋戰爭真係好好睇

255 回覆
229 Like 5 Dislike
東北民主聯軍松江軍區司令員盧冬生也因制止蘇聯紅軍搶劫而遭槍擊致死
國民黨都算,共產黨自己人被蘇軍殺死都係抗議都冇句屁都唔敢放,真係抵史太林睇你唔起
正wor
睇錯雷霆救兵
今日睇完本自傳了,蘇軍真係好撚冇人性
斯大林格勒戰役剩係睇wiki都覺得恐怖,電影都拍唔到

史達林又禁止居民從該市撤走,因他相信居民的存在會鼓勵守軍進行更頑強的抵抗
一名新到作戰的蘇軍士兵平均生存時間已少於24小時,而一名蘇軍軍官不多於3天
德軍稱這種看不見的城鎮戰為「老鼠戰爭「("Rattenkrieg"),並對這種「已經攻佔了廚房,但仍然在爭奪臥室與客廳」
雙方的軍事指揮官非常緊張:包路斯的眼睛出現無法控制的抽筋,最終傷害了他的左臉;而崔可夫則出現濕疹,他的手被完全包紮
德軍憲兵有直接射殺自己傷兵嘅記錄, 側翼重有意大利同羅馬尼亞軍 , 都打到全滅咁濟...
整場會戰中蘇聯約處決了13,500名蘇聯士兵,相當於一個師[1],但是因為估算困難及政治原因,實際上死於己方槍火下的數目應該會更多(或更少)
邊個都走唔到
俄佬從來唔缺槍🤣🤣🤣 烏拉爾山嘅兵工廠從未停止生產, 睇下俄佬武器生產數據就知大把貨
T~34車身將塊正面裝甲打斜嘅設計係當時黎講好超前, 同期冇乜坦克係咁樣設計
咁就算我有hbo go都等Netflix
Hbo go低清到
睇HOTD有啲位勁朦
黎緊Netflix 有
俾督戰隊掃嗰班算唔算處決?
好睇
果時明珠台播都係依個名??
lm跟進
剛剛睇過又睇以為未睇過,當時係咪全世界當猶太人係狗,剩係戲入面連游擊隊都想殺佢咁
點計到,一係衝前食子彈一係背脊食
武器梗係夠仲多到有凸只係唔俾你班人用,係留俾政委督戰隊用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞