雷霆傘兵,太平洋戰爭真係好好睇

255 回覆
229 Like 5 Dislike
喱套有印象 一班gay fashion designer改造麻甩佬
當年初次接觸 真人show,而且係幾個gay佬主持,
唔知點解當年身邊啲同學都會追睇 依家電視台播既節目反而好似「退步」緊咁。
Thompson 係比黑社會炒貴左。
有HBO都諗住等Netflix有先睇
蘇軍或者之前俄羅斯帝國軍隊基本上係生蕃黎

所以依然睇返歷史,希特拉無plan好少少再打蘇聯真係好遺憾

如果蘇聯收皮,依家西方價值已經dominate曬,最多剩返d落後國家無辦法
到依家Marine都經費特別少,但又因為定位原因佢既任務永遠特別難
所以叫做四等人
但偏偏個歷史又硬係要比d畜牧做第二三大強國去制衡返d正常人類國家

到今日你話就話俄撚打得好核突,但終究係強到無人敢郁本土
然後仲有第二大經濟體又係生蕃
新既最大人口國又係生蕃(差在係對外無咁有侵略性既生蕃)
史太林講過男人打仗揾命搏,揾女人開心係應該,直接助長蘇軍強姦風氣
其實都唔止添,再睇闊少少可能救左個世界
假如蘇軍佔左中日,首先姦淫搶掠就一定,咁中日人民應該生不如死

然後佢地拎左咁大土地咁多資源,美國仲做唔做得成世界霸主都成問題
一旦美國做唔成霸主,蘇聯再向西侵,戰後既歐洲點頂得住,到時變左斯大林統治美洲以外既全世界,全人類又會返返黑暗時代
貴在個木柄係全人手造
所以之後先整把M3
可以直接用鐵皮夾出嚟
香港HBO係Now霸住嚟搞,淨係出得720p
Netflix就算普通高清都瞓喺度贏
證明後援補給好重要
當年福克蘭英國補給線咁長, 但都可以提供到hot meal比士兵食, 相反阿根廷食cold meal, 士氣都差好遠
所以我從來唔信佢地當年係東北咁乖仔, 只係禁晒D報導同封口, 而且當年D東北人都死得七七八八, 更唔會有人講
起碼成個東歐戰後唔會再被torture幾十年,
至於其他國家就算啦, 無眼睇
我睇過當年八國聯軍D報導,
基本上英法呢D文明國家搶野好有系統, 會小心唔整爛D文物, 唔記得係唔係英國, 直情有張shopping list
而俄國就最野蠻, 拎唔走就打爛,
如果日本唔早D投降被蘇聯係中日兩邊南下, 直情提早幾十年玩中日文革
https://www.youtube.com/watch?v=aNNUZgFNz8k

依套我覺得都好好睇 喺德國人角度出發嘅二戰
由其是係主角兩兄弟嘅心態轉變
迫我續多個月
蘇聯呢舊毒瘤其實真係近代史既萬惡根源
我們的父輩
呢套野最sad㗎唔係國破家亡生離死別,係戰敗後個國家要維持運,盟軍選擇繼續用個班納粹高官

現實都有唔少戰犯因為冷戰問題成功翻身
共產黨真係冇好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞