雷霆傘兵,太平洋戰爭真係好好睇

255 回覆
229 Like 5 Dislike
Good wo
The Pacific 原來叫雷霆戰海?
咁係2010果套。thanks
我係飛機上面睇,果期香港又上緊Dunkirk, 印象好深刻

咪就係囉, 個結局睇到發火, 完全無必要咁樣寫
我想知masters of the air會點譯, 根據香港傳統一定係會雷霆開頭
係唔係狙擊309同enemy at the gates
greyhound做到氣氛好緊張,永遠唔知對家d潛艇會係邊個位攻擊,不過德軍會係open channel去挑釁人好似太假
yeah bro
雷地飛鷹

香港都有啦
The Pacific 原來叫雷霆戰海?
我想知masters of the air會點譯, 根據香港傳統一定係會雷霆開頭
雷霆飛鷹
咁橋!我都係嗰段時間喺飛機上面睇
掉返轉講 蘇聯搞掂德國之後如果多啲時間 相信佢哋會調兵由東北南下借打日本食埋中國都唔出奇
當年第一次睇雷霆救兵係咩心情?
https://lih.kg/bBrzGyU
好彩睇到巴打回覆
蘇聯紅軍出名去到邊搶到邊、姦到邊,所以打仗只要你贏,無論點姦淫擄掠屠城都唔會當戰爭罪行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞