古巨基算唔算史上最投機主義既藝人

596 回覆
1042 Like 430 Dislike
咩叫真係紅就係要鄉下仔都識先叫紅
我呢d鄉下仔唔覺得佢紅咪即係未夠紅囉
連大陸KOL 都痴埋去
https://youtu.be/sw7JIM2d-ac
靠老婆個家族咋傻閪
係邊個fans有乜關係
都係講事實
響娛圈混要講學歷?
佢應該因為攪咗MusicPanda,所以先唔再提特別一個台,並且兩邊都無出現。

但我自己估,話晒佢係一個音樂頻道老闆,就無再上及提住TVB,而佢亦都唔會出現響Viu嘅節目,已經係做到好公道。

至於唔同TVB聲夢合作,呢啲係一個頻道自己商業決定,睇返MusicPanda有搵過胡鴻均吳業坤曾比特上過去,而佢channel絲打圍爐有請滕麗名高ling黃宗澤陳豪李佳芯等等TVB人,只可以話佢係睇返觀眾要求去請嘉賓,無阻斷兩台人去佢度出鏡嘅機會,算係咁啦
淨係諗到casetify不過距離富豪差好遠
好明顯係基仔痴人啦
佢搞music panda 壇嘢出嚟算唔算提攜後輩
利申唔係fans只想參與討論
佢應該因為攪咗MusicPanda,所以先唔再提特別一個台,並且兩邊都無出現。

但我自己估,話晒佢係一個音樂頻道老闆,就無再上及提住TVB,而佢亦都唔會出現響Viu嘅節目,已經係做到好公道。

至於唔同TVB聲夢合作,呢啲係一個頻道自己商業決定,睇返MusicPanda有搵過胡鴻均吳業坤曾比特上過去,而佢channel絲打圍爐有請滕麗名高ling黃宗澤陳豪李佳芯等等TVB人,只可以話佢係睇返觀眾要求去請嘉賓,無阻斷兩台人去佢度出鏡嘅機會,算係咁啦

咪就係唔得囉
要搵聲夢合作先岩
34 闹腾男孩KC发布了一篇小红书笔记,快来看吧! 😆 EDWHe7QiTMfdO86 😆 http://xhslink.com/byUQut,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!
靠痴話自己好紅
睇唔到啦屌,總之係良心前輩提攜本土音樂新人
上面#585仲有條傻閪spin緊唔請星夢事
根本就唔撚關事
係呢條古巨基人格明顯有問題
Viu狗係咁弱智,以為反奶共親Viu藝人就係支持TVB

要知道好多人已經放棄咗電視呢啲過氣娛樂,條Viu狗仲要19年都仲追緊CCTVB師奶劇
前幾日又返咗大陸
黃到上去做聲生不息
連登仔:我中意所以唔計
所以成個圈得人瑞比人屌跪低賺人仔真係唔抵
估唔到今次呢隻翻唱碟都有幾首 EEI發行既歌

我以前仲覺得佢視果三年係黑歷史
強貼留名啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞