古巨基算唔算史上最投機主義既藝人

596 回覆
1042 Like 430 Dislike
佢地應該有個狙擊list同吹奏list,好統一咁搞某d 人
你依家肯打兩份工 一樣都有
佢都出咗名係雙面人虛偽到死
唔好玩啦..eason講緊華人歌手都係最top個班, 應該得周杰倫收入多過佢
個個都識佢 套戲都好紅
不過佢本人唔出位 還珠3都係咁
深藍偽人
唔係你想點
師兄幾歲?一睇留言就知你起碼岩岩先18
真係唔夠eason紅,佢的確係紅歌唔紅人多
正評 因為呢個comment好笑
其實咁多個留言好明顯睇到樓主對古巨基本身就有偏見
送禮最叻就係爭獎 五十歲先爭到男金
咪係 係香港佢算係好好 , 但係支那台灣 話佢唔差真係已經好中肯
咪係,不嬲無話佢點解要割tvb
係表面刻意避開掂香港人最憎嘅大陸野
又原來靜雞雞返上去拍野開騷
聲生不息前同曾比特幾frd
上完提都唔提,個project無埋佢
但轉頭微博又繼續玩,又去撐大陸星蔡徐坤
但係ig又唔會po,ig po姜b
又同習大大握過手,連登仔死罪
然後最神奇嘅野就係
連登仔勁撐古sir好本土
真係我鐘意嘅就睇唔到,唔計
食相幾核突
點為之偏見?
我講既邊句係屈佢?
又唔見我屌古天樂?
甚至我舉埋佢同古天樂唔同既地方 點解我要話古巨基
我相信係連登呢個反CCTVB最勁既地方之一 我呢個post竟然都可以仲有正皮 應該唔係得我一個覺得古巨基假掛

如果標題改為古天樂 我諗依家起碼2000負皮
古巨基演唱會除咗最紅嗰期(必殺技愛興誠嗰期)爆得好快賣得好好之外,之後再開嗰d已經差咗好多
你講左我去睇左微博
嘩條撚樣係微博就完全唔提香港D野

佢真係好撚牆頭草
你自己都話佢2000返去大陸拍劇係開荒牛 見到呢啲開荒牛成功咗跟風果啲先叫投機

佢去咩台又好 佢同咩人合作唱歌又好 佢今時今日咁既地位咁既份量 點都唔係佢想黐人金糠喇
以前中學時條女鍾意MK頭古巨基
係咁話佢同女助手冇野,全部FANS都知
依家婚都結撚埋
藝能動音後期好紅喎,歡樂今宵
之後可能想發展台灣市場走咗去簽EEI,但EEI係香港無勢力,得首羅馬假期多人識,反而嗰時有首許願喺國語市場好紅
點解係黑, 陳奕迅06-10左右係屈機級別
古巨基攞左兩年之後, 咩花灑愛得太遲都係靠歌詞無咩突破

如果必殺技愛與誠有機會贏陳奕迅
花灑愛得太遲真係好一般
歡樂今宵個期應該紅過Eason
最尾個句多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞