烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
佢咪幫手殺咗日本鬼子囉
即係佢嘅罪就係唔好彩 一出世做咗俄羅斯人?
所以即使佢唔想打仗 因為佢唔好彩做咗俄羅斯人 佢都要承受仇恨?
師兄連驅趕同規定都唔識分的確好適合死返香討
秋意龍做五毛攞唔到證據,要屈鳩人都幾可悲
都係你班網上支持最有幫助
無問題呀
裁決得好啱
你都同意係咪
多謝你嘅建議同關心
咁點解唔同人握手
唔出國旗係咪代表條俄妹係個人身份出賽?

咁有咩理由唔握手?
究竟握手係睇PASSPORT定係睇血統?
定係條俄妹支持打仗?
你都識講"即使"咁事實有無證據話佢唔想,俄羅斯大把俄版小粉紅
烏語翻譯:“我頂唔順喇,
我信你係俄羅斯打樁機喇,
唔好再出十字旋風撻喇!“
她說:所有烏克蘭運動員也準備好與俄羅斯人交手,但我們求遠都不會跟他們握手
咁呢個都冇辦法,體育國際賽事好忌諱捲入政治同種族宗教衝突。如果烏克蘭咁樣OK,好多國家都會出現呢個問題。

大家都好理解烏克蘭選手,但係賽會都要跟規矩做嘢。有啲嘢唔一定係一個啱就即係另一個錯。
死症黎 個個國家都有恩怨 咁搞法一大半要DQ
國際擊劍總會(Fédération Internationale d'Escrime,FIE)是一個負責管理擊劍運動的國際體育組織,於1913年在法國巴黎成立,總部設在瑞士洛桑。現任主席是俄羅斯籍的阿利舍爾·烏斯曼諾夫。

死俄狗

去到世界第一 用實力證明埋 根本有冇獎都冇所謂 成個協會仲onl9 不過去到頒獎台 到時烏企高一級又會出到街咩
參加得比賽
就大家要守個規則
一陣亞美尼亞又可以唔同阿塞拜疆選手握
仲撚使玩嘅
既然俄羅斯身份佢冇得揀..

咁對方唔同佢握手佢可以表示理解然後走人..而唔係擔張凳出去坐半粒鍾抗議
咁佢應該去對冧佢
而唔係俾佢有命離場
英美直頭迫奧運會唔俾俄羅斯同白俄參加比賽
唔同俄羅斯握手就dq人 夠薑
你冷靜D
人地研究幫手殺日本人喎
體育精神係堅持公平競賽
呢啲儀式on9嘢係唔包架
唔係好明,既然都明買明賣,規例就寫明唔握手就會dq, 佢就講明唔會握手,咁俾人dq又喊乜?唔通利申咗就可以無後果?踢波講明見親俄羅斯人就一定剷到佢跛係咪利申咗就可以唔駛紅牌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞