烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
羸果方無權唔握手,因為會被判輸

換言之,輸果方就有權唔握手
俄狗主席都照玩

自己貼埋去比人玩唔係個傻閪抵死
睇勝負咪都係烏克蘭贏囉on9,又一個衝出嚟柒

依家係技術上、道理上、國際背景關係上都贏,係條俄妹係都要握手咋,睇清楚未呀

就算烏克蘭被DQ,俄羅斯都唔晉級,你所謂睇勝負,俄羅斯有份玩咩?仲好意思講勝負
運動競技 包含體育精神 尊重對手
但講真 根本全世界都會體諒烏克蘭選手個處境 應該限呢個特殊情況呢下 唔應該DQ佢
呢D就真真正正嘅烏克蘭人就流住烏克蘭血
唔係中國人咁自己人打自己人
大大方方講.係呀我入唔到圍
因為我冇握手
香港:
咩都唔好理, 最緊要播啱隻歌
even當撚埋個俄羅斯女劍手贏撚埋,你覺得人心所向,會認同佢係劍后咩?

你自己咁講。我反對你依句炸喎,我有話佢地咩,你文盲?
打緊仗就唔該去參軍,而唔係玩依啲毫無效益嘅比賽啦
依家條烏克蘭女就係冇體育精神囉
參加體育比賽但冇體育精神,仲參加乜鳩體育比賽呀
要講家仇國恨就唔該參軍上戰場啦
respect
班人傻吓傻吓
唔撚尊重個精神咪唔好參賽囉

又要玩又唔守規矩
咁撚得閒翻去殺多兩隻俄狗啦
唔緊要老俄望國個陣你慢慢繼續DQ
根本無人care
人地只係想快d打死俄狗回復正常生活
當所有野都仇視敵人=你真係可以贏
假和平無撚用的,甘地用生命付出證明左
當年日本仔都要係支那打武館掛東亞病夫就係要挫士氣,比起戰場上殺幾個炮灰作用大n咁多倍

你睇番而家支那武風跟本貼日本冇得比
睇少啲戲啦,你睇戲睇上腦啦,傳說當史實

仲有,二戰時期仲係國民黨掌權咋,國民黨反支那共產黨㗎
根本俄羅斯就係要DQ體育精神呢樣野俄狗識條撚
有分別咩,當年嘅袁大頭同而家嘅習帝一鳩樣,不過當年嘅國術館都仲有d料,結果都係唔夠秋,而家直頭變舞術
奧運會垃圾都唔係第一日嘅事
成班貪污狗
你話冇分別咪冇分別囉

畀俄佬參賽已經夠仆街
CCtoys 話戰場可以喺好多度,要睇自己才能
上網做文宣都算抗爭
想快啲打死俄狗就參軍上戰場,而唔係玩鳩流劍擊比賽囉
結果黃C咪好似依家咁輸到一棟都冇囉
咁人地剩係識劍擊你想點?
成功贏左仲唔夠咩
笑死人咩,成日笑藍絲唔識歷史,自己又睇戲當事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞