烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
咁你咪覺得佢判得啱囉

然後最好學埋共產黨啲嘢,自以為贏曬民心,贏曬公道,自娛自樂,繼續自我感覺良好打飛機,宣布呢個俄羅斯妹係劍后。你咪睇下個世界啲人點睇呢件事囉,唔洗你係到粉飾太平,同我係到咬文嚼字。話唔定我錯呢
咁就要睇下上帝滿唔滿足你啦,後日番嚟答你
中文腦 👾 300萬 死/離開/unknown
香港選手敢不敢,不同俄羅斯選手握手?
桶死佢應不用DQ
跆拳, 空手道, 柔道, 士碌架都有類似習慣同禮儀
仲唔做會DQ真係第一次聽.
我都認為佢做錯,應該比賽時一劍殺死佢
咁可唔可以解釋下1940同1944運動會做乜唔搞
真,人哋都唔知仲有無機會代表烏克蘭
咁講全部留港撚都可比人當支持中共
可以 你咪當佢係囉
你當佢係 唔接受佢可能唔係嘅事實 唔願意面對佢而家就係唔係嘅現實
你咁惡 咁低層次 其實你真係適合做狗冇撚分別
咁可唔可以解釋下點解個俄狗上到場玩
巴打高質
作為專業劍手一定知道唔握手嘅後果
佢就係上台打嬴咗, 先用實力證明自己, 之後先表態, 明知會被 DQ 都唔妥協
好有風骨

另外 FIE 收一收皮先, 武肺嗰期就識特事特辦唔使握手
而家人地有 國仇家恨 就 WFC ? 咁樣直頭可以懷疑 FIE 係撐俄
再望一望 FIE 資料 : 現任 FIE 主席是俄羅斯籍的 阿利舍爾·烏斯曼諾夫
明晒

你覆緊果個Ching咪答撚左你lo傻閪
唔係copyandpaste就work
我冇當佢唔係 事實上佢而家就係唔係柒頭

講到尾你而家都只能當佢係 係你嘅個人睇法
而你呢個個人睇法唔只低層次 兼唔理性冇邏輯 兼冇practical嘅意義可言(啲狗低層次冇邏輯 但係至少佢當所有人係曱甴可以安慰到自己使用暴力 比你更加有意義 你仲衰撚過啲狗

做人你憑咩
Respect
冇體育精神
冇資格成為運動員
笑死原來唔係睇勝負,咁洗鬼比賽咩屌
直接頒獎俾烏克蘭選手囉屌
連登仔:上網搞文宣都係戰場
所有運動賽事主辦大會本身就係一班坐冷氣房飲紅酒既離場撚,口講中立、運動唔講政治、blablabla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞