烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
係丫,烏東親俄嘅咪同香港嘅藍絲差唔多lor
但未見得係喜迎喎
正話又話我屈毛,家下好明顯啦,冇屈毛啦
咁學你講香港人係抵撚死,咁烏克蘭同香港人都一樣啫,所以唔好屌中俄
我跟你講法炸喎,其實你先係五毛
日本只得喺中國有暴行呀?成個亞洲都有,即其他亞洲各國都屈佢

咁歐洲大陸夠有人出世,即德國喺歐洲大陸無暴行
明眼人睇得清清楚楚冇話屈架,係你幫到出哂面我都冇法子

我唔知你跟我d咩?我由始至終都只係講歷史
笑死人咩,個時中華民國你同我講毛澤東
同埋日軍只侵略中國呀?
你睇電影當歷史又好巴閉?
我只見到你話香港人無反抗抵死
你又話無反抗的話之後反即叛國,所以政府殺人無問題
咁宜家港共咪無問題囉
第一,我冇屌俄佬
第二俄佬自己攞黎衰我都不知幾心涼
第三烏克蘭人同香港人唔同,至於有咩唔同,暫時冇興趣討論
呢樣野唔係我講的,係共匪教落,你唔該自己問番超哥或者相關人等
明白俄佬無問題,但依個烏克蘭女選手又要唔守規則,即佢抵撚死被DQ
唔洗超哥,我宜家聽你講的
唔知你想表達咩?
我只係知家下如果第三次世界大戰就唔係當年咁玩玩下,中國家下得罪哂全世界,以為可以單挑美帝甚至反轉個棋盤唔跟遊戲規則,到時真係好玩了,呢d叫自不量力
得喇得喇,你睇李小龍戲當歷史,慢慢FF
唔覺得有咩問題, 先有體育精神再講技巧
同做人一樣,先有人性先講能力,冇人性幾有能力都係一個狗官
屌你真心膠黎喎,得閒去圖書館揾揾南京當年發生左咩事就知道中間夾左幾多大話,係呢到哂時間冇意義,我講你又唔相信,過多兩年依d書係香港應該揾唔番了
想問呢單野入面俄佬有咩問題

唔撚鐘意咪退賽拎把AK出嚟掃鳩佢囉

咁你參加得就係咁嘅規矩架啦
東亞病夫雖然唔係出自日本人把口,但其實都係真正嘅歷史黎,不過d大陸人一見到就會彈彈下,得閒攞黎笑下真係幾好用
你問吓佢地囉,佢地好讚成架,話烏克蘭個女選手咁叫做野表達不滿好威威
匈牙利極右膠繼續支持俄羅斯聯邦運動員
烏克蘭劍擊聯會對卡蘭被取消資格大為震怒(deeply outraged),並正準備上訴。

內文都無講佢本人不滿
定你有其他source?
但都贏左俄
宜家笑緊你話拎東亞病夫黎踢館話歷史呀碌柒
不如話手撕日本仔係歷史
誰大誰惡誰正確,所以上次俄佬扯爛人地國旗咪比人中左幾野

而家俄佬主場優勢咪dq烏仔lor,就係咁簡單
唔係咁搞笑呀嘛
呢個地方都幾衰喎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞