烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
係無膽嘅就會好似你咁只係識鍵盤單單打打正一東亞病夫

仲話自己做文宣,笑撚死人
連登有話唔俾我發言?我有咩行為唔守連登規矩?

咁我宜家都唔洗你同意都可以笑柒你打飛機
你咪一樣阻唔到俄軍入侵
你有幾有膽呀,上網講句我好有反抗意志就以為自己好撚型,笑唔笑死人?
南京根本冇屠殺過人,只係日本人殺幾個判國人恐怖份子,正常國安處理,合情合法
岩嘅,香港警察都一樣
我冇必要向你證明d咩,做過d咩我自己知
你咪認咗自己唔敢打只識打飛機囉
人地日本人殺支畜,香港嘅長官殺嘅係中國人定咩物體,求解點叫一樣
咁事後就咪再嘈
香港運動員會唔會有一日贏咗比賽唔肯同日本運動員握手,港府一直好期望培養出呢種人
你都係咪扮香港人啦
屌你死支畜,正字都冇用架啦,太明顯了
sorry, i could not resist
幫你揾番記憶

香港警察,除左個d藍絲,有d血性嘅都冇幾多人會用呢個名稱叫班仆街
正常人都唔會合理化日軍屠殺人
首先打仗就緊係會死人架
日本人打入南京前南京人唔反坑
打入左之後先黎後悔搞日軍緊係比人做架
睇番歷史,當日 日軍進城個陣,南京百姓係夾道喜迎,滿心歡喜趕走國民政府

聽番我外婆講,當年日本人打到去上海,日軍係極之有禮貌守軍紀,見到仲係細路囡嘅外婆仲送糖摸佢頭

只係經過共匪醜化,而家d支那人先普遍唔識歷史
咁你屌咩俄羅斯呀on9,打仗死人

打入左之後先黎後悔搞日軍緊係比人做架
岩呀。97前香港人唔反抗,抵撚死呀,傻閪cctoys
好話唔好聽,好彩當年係日本人打中國,如果掉番轉,以中國人嘅德性,日本人分分鐘一個都冇得剩,只會發生更慘絕人寰嘅悲劇,由此可見日本人當時係非常克制,不得不配服
Goodbye
的而且確係咁,講番呢件事,好多有小小血性嘅香港人都非常羞愧當時只係識揾錢

俄佬同當時嘅中國根本兩回事
當時嘅中國百姓就好似香港人咁不知幾想做帶路黨喜迎侵略者

唔該你惡補下歷史先
克你老母,日軍當年只有喺中國有暴行
明明俄佬宜家同當年日本一樣
你真係智障唔係扮
烏東咪一樣有親俄,國民黨咪一樣有抗日
屌那媽你讀咩歷史,東亞病夫電影當史實。柒完話引人出黎,聽你阿婆講呀?
咁你唔好話港共有問題,反正香港人抵撚死。你反抗即你叛國,你先係有問題
其實你係支那過左黎幾耐,點解好似文盲咁物q都唔撚知,唔該你去睇睇歷史書或者google下先

睇死你條on9都未知共產黨係同日本仔著一條褲嘅好兄弟,當年毛魔仲公開感謝日本皇軍,而家就日日將d壽頭shift去反日,真係好鬼好笑
日本如果唔克制你邊撚到出到世,搞個集中營滅你族何其容易,就好似德國佬咁,集中埋一齊放火燒,連子彈都唔洗,呢d野共匪做得多,你查查長春圍城死左幾多人,死嘅又係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞