烏克蘭美女劍后拒與俄羅斯敗將握手被DQ 後者曾呆坐劍道半小時

496 回覆
780 Like 32 Dislike
規矩係可以經會議去更改,所以我米叫你去要求
就好似疫惰都係無握手,咁可以證明握唔握手係可以跟情況更改
俄選手點解要改
按你邏輯
烏選手可以比賽事前要求去改㗎
仲有疫情後改番要握手啦
咪喺,有冇搞撚錯?
伊朗選手哪怕奧運都拒絕同以色列選手作賽就真係國家榮譽大於個人排名
呢條友自己違反規則被DQ之後哭哭啼啼只係花式賣慘丟人現眼

反正佢無左個獎又唔關我事
緊係支持
咁點解俄狗喺度
烏狗十足十小學雞
岩呀

咁點解俄狗參到賽
點解俄唔改得,交戰係雙方,俄都可以唔同烏握手
咁你可以去理解烏選手去用行動去叫大會改,你要明白個裁決𥚃面有冇理解烏選手用劍代手係米合理
咁依家個裁決好明顯無尊重烏
仲有個大會都有責任,明知交戰國選手有機會對戰,無事先準備,例如唔俾/唔邀請入侵方選手,又或者審視下現時有冇條例需要修訂,有D大賽有做,點解依個大會唔檢討又唔跟?所以米多人出聲屌佢
俄願意握手
依家係烏小氣喎
點解俄要要求改
同埋上面有人話俄選手唔係以國名義參賽
仲想點
咪係
求仁得仁
簡真烏俄大會triple win
你老母仲抵 聽日就死 笑埋今日啦
俄願唔願意係俄的事,唔代表烏要願意,烏係唔願意關咩小氣事,係兩國關係問題
俄想唔想唔改係俄的事,我只係話佢都可以要求
俄選手係唔係代表俄就唔清楚,不過烏我見有國家體育會抗議,睇落似同國家有關
事件涉及3名來自印度東北部阿魯納恰爾邦,即中國稱為藏南地區的武術代表隊成員。印度傳媒指出,中國自2000年開始,只為當地居民核發釘在護照上的「另紙簽證」,並非在護照上貼上簽證或蓋章,意味中國不承認印度對有關地區的主權。印度政府制止有關運動員登機。

印度機場海關則是拒絕讓持「另紙簽證」的印度公民登機,以免被解讀為承認阿魯納恰爾邦主權存有爭議。

五毛又點解讀
Adjust師
其實唔係好明cap嚟做乜
又唔係冷血言論,又唔係五毛
純粹肥仔sir你唔鍾意?
我做旁聽師嗰啲又唔見你cap
捐書post我有份推又唔見你cap
清係咪誤會咗d乜?果個不嬲都係私怨list嚟
屌認真咗
我見肥仔sir 成日覆我
唔好意思唔覆返佢
果個list好耐無update㗎喇,都唔係佢負責,個傻西瓜只係用咗當年個script去掃userid auto reply, 所以唔會理你講過d乜,同埋要靠d有心人update個list先會有新嘢
我唔係做狗
不過你可能係冇撚腦or弱智
佢而家係支持暴政嗰個?
第一階段咋
你以為決賽
你話佢係佢就係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞