有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
補血

補血
仲驚嚇過禾珠d相
好憎釣師個類eg 須田、美優紀
姣到出曬名
以前都唔太鐘意彩姐
反而越嚟越有好感

你話樣衰我都認同
但我個名同個姣字扯唔上關係掛

係咪睇完啱啱果集akbshow呀,所以有咁既感覺呀

真係唔知點定義姣字 須田原來仲要出哂名姣 佢出名崩我就知

補血
由於在握手會的表現非常出眾,更有被成員稱讚過「只要握過一次手便會喜歡上她」,所以有「握手會女王」,「釣師」等稱號。

from wiki

人地握佢啲分享
http://eric6513.pixnet.net/blog/post/36740092-%E9%A0%88%E7%94%B0%E4%BA%9E%E9%A6%99%E9%87%8C%E3%80%81%E7%A7%A6%E4%BD%90%E5%92%8C%E5%AD%90%E3%80%81%E7%8E%B2%E5%A5%88%E3%80%81%E7%94%B1%E7%B4%80%E6%8F%A1%E6%89%8B%E6%9C%83%E7%A5%9E
補血

小森
BTW 邊個再QUOTA 松X花死全家

沒有最欺詐
只有更欺詐
補血

小森
BTW 邊個再QUOTA 松X花死全家
好憎釣師個類eg 須田、美優紀
姣到出曬名
以前都唔太鐘意彩姐
反而越嚟越有好感

你話樣衰我都認同
但我個名同個姣字扯唔上關係掛

係咪睇完啱啱果集akbshow呀,所以有咁既感覺呀

真係唔知點定義姣字 須田原來仲要出哂名姣 佢出名崩我就知

咁都唔叫姣咁咩叫姣?
我都真係唔知你點定義

想俾佢成張凳車埋黎

ゆらら
不過貨貨幾時得閒譯返中文 唔識睇牙

ゆらら
不過貨貨幾時得閒譯返中文 唔識睇牙

補補血先
[img]https://pbs.twimg.com/media/DGXOPjJUQAAUCaG.jpg[img]
想俾佢成張凳車埋黎

咁我補血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞