有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
btw珠鋼棒我唔up住啦 諗住開番前幾個po追番有咩comment整合
法國禾珠呢排無人提 除左日日舉食指之外又無料到
個template我都del左好多野方便你地開po同禁入o黎第一版唔會lag機

有冇得keep低個full ver
搵日貼番出嚟歌頌下禾珠

full ver可以問我,我set咗落手機方便開post

最梗要連jai唔好del po
gp唒舊po鋼珠棒啲野就砌到full version 架啦
肯定lag到爆
btw珠鋼棒我唔up住啦 諗住開番前幾個po追番有咩comment整合
法國禾珠呢排無人提 除左日日舉食指之外又無料到
個template我都del左好多野方便你地開po同禁入o黎第一版唔會lag機

有冇得keep低個full ver
搵日貼番出嚟歌頌下禾珠

full ver可以問我,我set咗落手機方便開post

最梗要連jai唔好del po
gp唒舊po鋼珠棒啲野就砌到full version 架啦
肯定lag到爆

可能第一頁全爆
成日覺得轉idol團好痴線
一係就轉行業轉路線,或者單飛
由一隊idol團轉去另一idol團,好似精神分裂咁
我知好多人係咁

咪又係做返唱歌跳舞握手2shot,又幾精神分裂

雪櫃妹係原教旨主義者,喜歡從一而終,思想守舊,唔好見怪

每睇一次個開post temp 都會笑一次

你有認真睇哂

你有認真睇哂

唔駛睇晒都已經笑咗
屌你老母,垃圾TVB

夠薑就擺J2播,配埋廣東話,我就以後唔屌你啦
冇追得好貼,其實欅入面平手最friend係邊個

而家好似同芽實最fd

其他mb個個都大佢幾年好似有啲距離咁
成日覺得轉idol團好痴線
一係就轉行業轉路線,或者單飛
由一隊idol團轉去另一idol團,好似精神分裂咁
我知好多人係咁

有好多人寧願自己IDOL有一日講其實轉左團
好過就咁畢左業

佢跳赤heel真係好正

佢跳赤heel真係好正

邊到有得睇

佢跳赤heel真係好正

邊到有得睇

屌你老母,垃圾TVB

夠薑就擺J2播,配埋廣東話,我就以後唔屌你啦

仲要擺至尊版mytv super
普通版都冇得睇
多田愛佳將於10月20日推出寫真DVD
http://enet-dvd.com/2017086121/

http://enet-dvd.com/2017086121/

十年前出我會買

純真無垢

佢跳赤heel真係好正

我淨係儲左初日果場

今場同邊個分?

十年前出我會買

純真無垢

做乜同高城亞樹一樣過氣先出寫真
我淨係儲左初日果場

今場同邊個分?

Risako>Ryoha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞