有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
松井珠其實幾靚女

唔洗咁驚奇喎,我成日都話

咸魚白菜,各有所愛
曹操都有知心友
豆神亦有識花人

松崗花都有人話靚

上個post個個
松井珠其實幾靚女

唔洗咁驚奇喎,我成日都話

咸魚白菜,各有所愛
曹操都有知心友
豆神亦有識花人

松崗花都有人話靚

上個post個個

掟隻花去NGT就fit曬觀感

不了
櫻花好失禮咩

我珠fans
有所思事
華麗留名

男仔覺得女仔靚主要分兩種
一種係五官砌出來成個男仔樣,但打扮後都可以好靚,e.g. 荗木忍,SAE,etc
一種係包包面,偏向可愛形既,e.g. 桶醬,ego,yunana,etc
傾向於後者既,多數都會覺得禾珠唔靚
我就傾向於前者,覺得禾珠個樣真係唔算差,都算係中上,係個性格好撚煩者
我都係睇返我D 偽泡菜日本藉MK妹算

清,係咪有咩誤會

無人講緊櫻花喎,topic一花係講緊撚撚花喎

清,係咪有咩誤會

清,係咪有咩誤會

我覆緊上面話咩人靚

清,係咪有咩誤會

我覆緊上面話咩人靚

咁係我誤會咗,sor

btw櫻花係hkt真係幾突出靚嘅
朗報?邊撚度朗報
我唔信彩姐之前真心想30歲畢業
佢好早已經鋪定條路比後輩上
睇documentary都feel到佢已經唔再係戰鬥狀態,而係想後輩接棒
總選都唔玩,其實睇上年總選佢有玩但都冇乜戰鬥心

除咗我之外,同埋新加坡兩首歌
雖然係營運策略去搞接棒,但我相信都係彩姐意思嚟

依家話要變老女人先畢業,另一個老女人優子就出國
唔講咁多,多謝008先

又係008累事
朗報?邊撚度朗報
睇documentary都feel到佢已經唔再係戰鬥狀態,而係想後輩接棒

唔講咁多,多謝008先

山本彩是出村行歌手條路最有希望果個,如果成功村內班細既第日畢業有多條路行。

希望aks 又好,吉本又好,合力幫佢,唔好阻佢。比佢快啲畢業!
朗報?邊撚度朗報

唔講咁多,多謝008先

山本彩是出村行歌手條路最有希望果個,如果成功村內班細既第日畢業有多條路行。

希望aks 又好,吉本又好,合力幫佢,唔好阻佢。比佢快啲畢業!

咁就要睇吓營運簡長期定短期利益啦

但我就話營運一定會簡短期利益囉
一種係五官砌出來成個男仔樣,但打扮後都可以好靚,e.g. 荗木忍,SAE,etc
一種係包包面,偏向可愛形既,e.g. 桶醬,ego,yunana,etc
我就傾向於前者,覺得禾珠個樣真係唔算差,都算係中上,係個性格好撚煩者

18歲嘅渡辺麻友係邊款,阿清你漏咗因為蘿莉所以覺得靚嗰種

18歲嘅渡辺麻友係邊款,阿清你漏咗因為蘿莉所以覺得靚嗰種

我果個分類唔關年齡事
蘿莉都係分個樣偏向於似男仔同包包面樣
就好似美久,我覺得係偏向於前者
麻友,我都覺得係偏向於前者
點樣判定?
bingo間唔中有男裝企劃
如果mb扮男仔你覺得好型,係因為佢五官都比較似男既,素顏或者唔化妝會更似
相反,有d mb扮男你覺得好怪既,就傾向於後者
kaihchan32-c@ad.cityu.edu.hk
kaihchan32-c@ad.cityu.edu.hk

sor,㩒錯,大家唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞