有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
又想拉人睇你個女

睇緊(上面見到美優直覺以為係難波王妃開咗SR)
又想拉人睇你個女

宣傳嘅嘢,我有一手嘅
又想拉人睇你個女

第一次同最後一次sr都係同你隻彩上 5mins都無
又想拉人睇你個女

點解我家姐可以有個咁正嘅老婆
又想拉人睇你個女

點解我家姐可以有個咁正嘅老婆

點解我家姐可以有個咁正嘅ex boyfriend
すきなのか? きらいなのか?
そんなふうに 聞かれたら
いつも強がって
照れ隠し
ふつうって答えてた
弱虫だった
あの頃の私に
教えてあげたい
深夜叫一叫春又推咗下post
但係都唔關禾珠事
姣婆又搞事
姣婆又搞事

根本無人得閒理佢
寧願佢地2個各行各路一刀了斷算
都唔知4姣婆做到咁7 jer住佢唔放

現實咁講,迷路現在處境要話題要流量,迷路彩仲有市場

迷路彩推係有d 自虐傾向先可以推到今時今日

仲會希望突然有一日佢兩個會無啦啦一齊食飯影張合照
又想拉人睇你個女

果個SR sweet 到爆

https://ameblo.jp/watanabemiyuki-official/entry-12298006303.html

做咩repo條link???

個日山本彩twitter定唔知係邊到打話今日2/8係我第7年搞既生誕祭 過左一個鐘都無miruki就彈呢篇野
放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

仆街迷路搞我幾晩冇覺好訓

首雪恋同Joker

雪戀拉埋勉强o黎講都可以
joker 歌詞咁sweet一定唔係啦

雪戀山本彩好似認左同迷路有關
ske同nmb命運忽然互換真係風水輪流轉

唔知本家幾時可以同46團互換呢

強推番生駒就有可能啦

咁唔叫互換,只係一齊變本家咁霉

btw依家強推廢桃,仲衰過推生駒

咪玩啦廢桃點會衰過生駒呀

咁依家乃團咁hit,wc方式捧廢桃咪唔會炒車炒到衰過生駒
但如果單以個體嚟睇,我覺得佢衰過生駒喎

垃圾廢桃 完全唔配做c
寧願佢地2個各行各路一刀了斷算
都唔知4姣婆做到咁7 jer住佢唔放

現實咁講,迷路現在處境要話題要流量,迷路彩仲有市場

迷路彩推係有d 自虐傾向先可以推到今時今日

仲會希望突然有一日佢兩個會無啦啦一齊食飯影張合照

其實好多cp9出左坑 係姣婆做下呢啲小動作咪留意下
唔係個個推彩既都咁包容 等睇又俾人話佢倒貼
又想拉人睇你個女

果個SR sweet 到爆

佢地完全無野好講wo 擺明派軍糧

https://ameblo.jp/watanabemiyuki-official/entry-12298006303.html

做咩repo條link???

個日山本彩twitter定唔知係邊到打話今日2/8係我第7年搞既生誕祭 過左一個鐘都無miruki就彈呢篇野
放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

佢係話自己作既時候無咁諗過 但班cp9話係咪係囉
不過我自己咁睇 情歌o黎黎去去都呢啲歌詞
除非首歌彈左姣婆個名我就真係信啦
你有無睇山本彩本書 佢有啲位講得都幾隱悔 但我無謂過份解讀佢講既野
w松井 vs 迷路彩

btw

果日無聊直接係b站開玲奈個畢業con睇,啲cp黨真係好撚煩
w松井 vs 迷路彩

btw

果日無聊直接係b站開玲奈個畢業con睇,啲cp黨真係好撚煩

幾時都話cp9痴撚線
其實禾珠對w松cp9 fans service o係超級無敵好 但由於過於夢幻 所以就有好大漏洞同矛盾

放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

你有無睇山本彩本書 佢有啲位講得都幾隱悔 但我無謂過份解讀佢講既野

彩姐個本有冇翻譯

放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

彩姐個本有冇翻譯

依家上緊一個Course,列咗すべての理由做REF. BOOK

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

彩姐個本有冇翻譯

有!

http://tieba.baidu.com/p/5064711310

放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

佢話見到迷路會自卑果段?

放心肯定又係撚cp9

啫係撚鳩我

首雪恋同Joker

佢話見到迷路會自卑果段?

唔係..呢段直接提
btw 刀系唔講了 反正坑2出
迷路彩情況有點複雜
迷路畢業果時可以令肥秋同彩姐寫得出二媽娜拉爸呢首歌

其實首歌都講到好明顯
佢地真係稱唔上係朋友,但互相係生命中重要嘅人,呢點我係認同嘅

敦優以對手cp黎講,感情算其實唔錯

W松井就蒜狗掃把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞