有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
打完段嘢,再望返topic寫住殺人放火金腰帶

如果008 仲留係nmb 既, 咁我同意你講既野, 但佢都辭左職.

如果008 仲留係nmb 既, 咁我同意你講既野, 但佢都辭左職.

黎緊佢都大把野撈

黎緊佢都大把野撈

佢應該點都收埋番一年半載掛

講到自己要去讀書
唔通咁快又蒲頭咩

黎緊佢都大把野撈

講到自己要去讀書
唔通咁快又蒲頭咩

邊度讀到呀

黎緊佢都大把野撈

講到自己要去讀書
唔通咁快又蒲頭咩

邊度讀到呀

"啱啱check到原來自己冇錢讀 都係留低做幾年儲錢先"

黎緊佢都大把野撈

講到自己要去讀書
唔通咁快又蒲頭咩

邊度讀到呀

話自己去讀書唔一定真係讀ge
或者學香港啲明星/議員
咁讀啲不知名學校都得
禾珠巧橙 個po都係要講008先推得郁
其實佢總選當日做過既野
對個團有咩負面影響已經好明顯咁現緊出來
3專流失左佢自己既握手飛結果成為銷量大跌元兇之一
營運冇可能唔知亦都冇可能扮唔知
佢道歉跟本就係劇情需要
至於你這團唔團結
其實好多地方好多公司/團體
如果當中有人賴左野
其他同事表面上就係會撐佢/幫團體講好說話
實際上一定係屌佢屌到仆街
只不過外人係見唔到咁解
所以一切都當係劇情需要
使乜咁care

我有post禾珠封面ga

尋日都有講SKE呀
不過冇禾珠咁解
乃團新單好難聽
乃團新單好難聽

錯po

尋日都有講SKE呀
不過冇禾珠咁解

諗番總選個晚就京
btw 唔係有心串。。。
下次trans番繁體字先post OK?
睇完你地既討論,我既感覺就係

彩花=真心膠
008=波台假膠

尋日都有講SKE呀
不過冇禾珠咁解

諗番總選個晚就京

冇咩野一日5-7個post姐
2個鬧營運on9攪室外之後就到008講足成晚
日本偶像組合NMB48昨日於神戶開騷,本月底將會畢業嘅20歲成員須藤凜凜花,就早前在「第9屆AKB人氣總選」上突然公開結婚宣言及宣佈離隊,在演唱會尾聲時向在場5,500名歌迷及隊友公開道歉,須藤凜凜花更喊住話呢個衝動決定,無心傷害咗對佢好緊要嘅一眾NMB隊友,企喺旁邊嘅隊中一姐山本彩都忍唔住落淚。

須藤凜凜花將會退出AKB家族,佢已定本月30日正式畢業,屆時會於NMB劇場開最後一騷,日前仲話要到德國留學,望取得博士學位,有傳佢已跟圈外人男友分手。凜凜花提到留學,佢自言學有所成返日本會報答NMB。另外,山本彩於演唱會上否認退團說法,而打扮越來越中性嘅木下百花,亦緊接離隊,結束其七年NMB偶像生涯。

咸左

尋日都有講SKE呀
不過冇禾珠咁解

諗番總選個晚就京

008 得返月尾最後公演,之後都收皮無得講啦

之後要靠晒救世珠。

尋日都有講SKE呀
不過冇禾珠咁解

諗番總選個晚就京

008 得返月尾最後公演,之後都收皮無得講啦

之後要靠晒救世珠。

下次到猜拳大會同大矢真那卒業
睇下救世點樣俾番啲流量我地

008卒業後仲喺吉本先算啦
一直有傳言肥秋同某巨頭出手,008會過檔其他事務所而且唔駛過兩年冷河
一直有傳言肥秋同某巨頭出手,008會過檔其他事務所而且唔駛過兩年冷河

仲有邊間有咁大power

仲有邊間有咁大power

請Google搜尋 美空雲雀 山口組

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞