有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
矛盾大對決
發現連登仔對禾珠好harsh
點解咁多人維護008,但就對禾珠咁衰

靚同唔靚嘅分別

008都唔係靚啦只係佢以前9up個陣幾得意

008唔靚唔通珠珠靚呀

靚同唔靚嘅分別

008唔靚唔通珠珠靚呀

只係唐英年同689嘅分別

你女人睇嘢真係唔同
公投

問心唔理佢結婚單嘢,大家覺得008靚定唔靚

唔靚
大家只是護珠心切 對不對

靚同唔靚嘅分別

008唔靚唔通珠珠靚呀

只係唐英年同689嘅分別

你女人睇嘢真係唔同

佢未出事前我第一次睇佢個樣 就覺得係塊面漲d既生狗

008 收皮嘛,如果救世珠宣布卒,肯定呢度一日爆幾個post 來歌頌佢對48group 既貢獻。
唔知禾珠畢業個時出左坑未
呢個po仲健唔健在
2020年都未走架啦

008 收皮嘛,如果救世珠宣布卒,肯定呢度一日爆幾個post 來歌頌佢對48group 既貢獻。

如果到時連登仲未熄燈 ,果日我一定嚟推po

008好靚 但係姣婆靚佢100倍

禾珠唔卒呢度都歌頌咗十幾個post啦

佢畢業我即刻貼番po#11條cls珠鋼棒
入面包含大家對佢既愛

008好靚 但係姣婆靚佢100倍

姣婆真心靚,個笑容算唔算係48團最燦爛

姣婆
我剩係睇番啲舊野都俾佢電暈咗

其實呢個時期唔差

禾珠係出道靚 而家唔靚

反而好多mb係調轉 識化妝之後靚好多
(唔計後天加工個啲)
btw珠鋼棒我唔up住啦 諗住開番前幾個po追番有咩comment整合
法國禾珠呢排無人提 除左日日舉食指之外又無料到
個template我都del左好多野方便你地開po同禁入o黎第一版唔會lag機
btw珠鋼棒我唔up住啦 諗住開番前幾個po追番有咩comment整合
個template我都del左好多野方便你地開po同禁入o黎第一版唔會lag機

有冇得keep低個full ver
搵日貼番出嚟歌頌下禾珠

乳細真心愛禾珠

有冇得keep低個full ver
搵日貼番出嚟歌頌下禾珠

full ver可以問我,我set咗落手機方便開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞