有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

(ff) 如果同48g mb同一間學校會點?

其實而家咁多idol gp又咁多mb
應該會冇咁特別

根本做idol嗰個一定會比人排擠

香港就係

你有無聽過阿醬,虎牙同總長嘅故事,比人恰到哩埋喊喎

冇 咩黎

因為,表演成日著短裙露出打底褲,返學校比人笑佢露底褲樂團,色誘大叔

古參巨巨

應該會冇咁特別

香港就係

冇 咩黎

因為,表演成日著短裙露出打底褲,返學校比人笑佢露底褲樂團,色誘大叔

古參巨巨

唔敢當,新飯嚟,咁啱有睇紀錄片啫
我覺得早期成員會俾人恰 後期果班應該俾人羨慕

我反而係覺得只係由當面變咗做背後話你囉,但點都一定會有人妒忌㗎啦,日本校園欺凌幾嚴重先得㗎,唔紅個D咪照串你

所以讀藝人學校咪好啲 大家都係一樣idol就無野好講
諗起以前中學有私雞model 個個咪圍爐講佢
我覺得早期成員會俾人恰 後期果班應該俾人羨慕

我反而係覺得只係由當面變咗做背後話你囉,但點都一定會有人妒忌㗎啦,日本校園欺凌幾嚴重先得㗎,唔紅個D咪照串你

所以讀藝人學校咪好啲 大家都係一樣idol就無野好講
諗起以前中學有私雞model 個個咪圍爐講佢

肛交敏拍套劇,出面都有post話係佢同學狂數衰佢啦

應該會冇咁特別

香港就係

冇 咩黎

古參巨巨

肥秋初期又真係寫左唔少工口歌

應該會冇咁特別

香港就係

冇 咩黎

古參巨巨

肥秋初期又真係寫左唔少工口歌

制服が邪魔をする
スカート、ひらり
淨係有印象好似係meru做校內廣播埋尾講埋自己team同名
淨係有印象好似係meru做校內廣播埋尾講埋自己team同名

職業病嚟
相反我見泡菜國
iu同Yoona高中好受同學歡迎
真係國情唔同
最搞笑係望住台下班暴龍女同學熱烈拍手恭喜Yoona畢業
樣靚啲姐,搞到佢好似救世主咁

咦,禾珠中學畢業未?

月26日 - 在SKE48公演中透露完成初中升高中考試。在2月4日透過Google+[3]和Blog[4]向粉絲報告,收到高校的入學考試合格通知。
3月8日 - 參加學校初中畢業典禮。
冇乜留意mb私生活
有冇mb係正常人一樣返中學上堂?
好想知啲同學會點對佢哋

個個都一樣返學食飯痾血㗎啦

有啲好似係唔駛返學,以前麻友都唔駛

麻友有番,不過係番藝人專門學校

prr 就番公立學校
番藝人學校就好易識到唔同公司啲idol 男女都係

到底女同學係prr有咩感受
實好多男仔偷望佢

第個唔敢講, prr 呢d 死人性格番學一定比人杯
虎牙就成日比同學玩:「嘩...快D埋嚟睇吓,板野幾威水,而家係偶像嚟㗎,你地有無人識,無人識你呀,學人發明星夢」

佢到e家仲keep到有3,4個地元fd 真係要感謝上主
冇乜留意mb私生活
好想知啲同學會點對佢哋

prr 就番公立學校

實好多男仔偷望佢

應該會冇咁特別

隨時一班都有個idol
冇乜留意mb私生活
好想知啲同學會點對佢哋

prr 就番公立學校

實好多男仔偷望佢

我同佢做fd
虎牙就成日比同學玩:「嘩...快D埋嚟睇吓,板野幾威水,而家係偶像嚟㗎,你地有無人識,無人識你呀,學人發明星夢」

因為個樣唔同咗,所以認唔到
相反我見泡菜國
iu同Yoona高中好受同學歡迎
真係國情唔同
最搞笑係望住台下班暴龍女同學熱烈拍手恭喜Yoona畢業
樣靚啲姐,搞到佢好似救世主咁

咦,禾珠中學畢業未?

月26日 - 在SKE48公演中透露完成初中升高中考試。在2月4日透過Google+[3]和Blog[4]向粉絲報告,收到高校的入學考試合格通知。
3月8日 - 參加學校初中畢業典禮。

咁高中呢

遲啲讀完master一次過宣佈姐
冇乜留意mb私生活
好想知啲同學會點對佢哋

prr 就番公立學校

實好多男仔偷望佢

我同佢做fd

"企開啲啦"
咁又唔洗用學歷嚟笑珠珠嘅,人地日本女人唔做idol咪嫁人湊仔囉,呢兩樣野都同學歷無關㗎啦,係香港咁畸形嘅啫,有學位真係大撚哂咩,大把戇鳩仔一畢業咪又係等於失業

因為個樣唔同咗,所以認唔到

駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞