有無人好憎松井珠理奈(23)殺人放火金腰帶 一珠一花大撚哂

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
kaihchan32-c@ad.cityu.edu.hk

sor,㩒錯,大家唔好推

又嚟新推post大法

真係意外

古思堯

指原表情

桐子軍回歸

乜仲未改反名咩?

(殘體反譯sor)

禾珠得個身都要搶住認

存在感咁低

話曬係殯儀之星 搶存在感係佢本行

指原格硬搵野覆佢又幾好笑

所以真係睇到禾珠幾咁柒

話時話呢兩幅相有齊曬禾珠過去現在同未來的對手

古思堯

指原表情

桐子軍回歸

乜仲未改反名咩?

唔係,不過我記得你啫
如果彩姐真係被迫玩到30歲
我都幾肯定佢會再玩總選
到時禾珠企埋一邊啦
朗報?邊撚度朗報
我唔信彩姐之前真心想30歲畢業
佢好早已經鋪定條路比後輩上
睇documentary都feel到佢已經唔再係戰鬥狀態,而係想後輩接棒
總選都唔玩,其實睇上年總選佢有玩但都冇乜戰鬥心

除咗我之外,同埋新加坡兩首歌
雖然係營運策略去搞接棒,但我相信都係彩姐意思嚟

依家話要變老女人先畢業,另一個老女人優子就出國
唔講咁多,多謝008先

山本彩是出村行歌手條路最有希望果個,如果成功村內班細既第日畢業有多條路行。

希望aks 又好,吉本又好,合力幫佢,唔好阻佢。比佢快啲畢業!

咁就要睇吓營運簡長期定短期利益啦

但我就話營運一定會簡短期利益囉

唔係公布左008 8月走咩?
我都幾肯定佢會再玩總選
到時禾珠企埋一邊啦

點解?

唔係講咗以後唔玩咩
朗報?邊撚度朗報
睇documentary都feel到佢已經唔再係戰鬥狀態,而係想後輩接棒

唔講咁多,多謝008先

山本彩是出村行歌手條路最有希望果個,如果成功村內班細既第日畢業有多條路行。

希望aks 又好,吉本又好,合力幫佢,唔好阻佢。比佢快啲畢業!

830卒業公演,有咩問題?

古思堯

指原表情

桐子軍回歸

乜仲未改反名咩?

唔係,不過我記得你啫

竟然仲有人記得我呢個毒撚 好撚感動
朗報?邊撚度朗報

唔講咁多,多謝008先

830卒業公演,有咩問題?

無,我見到有人話俾佢快d走,想知自己有無記錯

btw008 830公演有幾多人到呢
我都幾肯定佢會再玩總選
到時禾珠企埋一邊啦

點解?

唔係講咗以後唔玩咩

佢話留到30歲
仲有幾多野佢係可以自願到?
距離佢30仲有成6年時間
呢6年營運總選要吸金可以搵邊個?
所以佢“被報名”參戰唔係冇可能
我都幾肯定佢會再玩總選
到時禾珠企埋一邊啦

點解?

唔係講咗以後唔玩咩

佢話留到30歲
仲有幾多野佢係可以自願到?
距離佢30仲有成6年時間
呢6年營運總選要吸金可以搵邊個?
所以佢“被報名”參戰唔係冇可能

你咁講又係喎,無指麻柏,總選真係屎路一條

其實
無視禾珠的話
SKE已經走入第三章
而家係6期當道
熊醬先岩岩拎左P4U寫真冠軍
仲講次世代?
你out啦企開d啦__你老__
其實
無視禾珠的話
SKE已經走入第三章
而家係6期當道
仲講次世代?

SKE依家反而係最順利交接既一團 (睇落)
其實
無視禾珠的話
SKE已經走入第三章
而家係6期當道
仲講次世代?

熊醬
你地明唔明咩叫交接
首先要有人交低
forTUNE music @fortunemusicJP 
【#NMB48】本日発売日!『難波愛〜今、思うこと〜』。卒業が決まった #須藤凛々花 さん、#木下百花 さん分は売り切れてしまいましたが、ポスター付き劇場盤を絶賛販売中です♪⇒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞