試當真阿康最後15分 大家覺得點?

382 回覆
38 Like 310 Dislike
成個故事都係教你
唔好臨尾先黎讀書
阿康又因為條片多左好多人識
夠晒noise 喇
戇鳩完未
你講話溫十粒鐘
返學讀書又叫溫緊書? 係咪有語言障礙呀
如果自發有目標咁做一件事十幾個鐘唔算多啦
有咩對唔對得住 講到佢好似本身拎到10 科5** 特登唔攞咁
即係會考幾多分?
無乜點溫 個時拎20
之後retake兩科 臨考溫咗一個月 升咗3分
考過公開試未呀小朋友
番你老母個學咩收嗲啦唔該
“會唔會「十粒鐘」咁癲”好意思拎出黎講
你第日好似呀康咁入唔到u咪知會唔會囉
無知一問 15分係咪大概會考時期既10-12分左右? (pro-rata估) 無考過DSE 唔太知點參考
我自己考DSE 前真係一日溫足十粒鐘有多
如果4個月十個鐘我其實都頂唔順 最多都係讀u exam前半個月每日12個鐘溫書
最難係5上星就真
唔計理科 文科有冇星真係計彩數
笑撚死人
我就係問緊你
係咪日日返工返足十粒鐘咁撚癲唔撚停

你就同我講返學做功課溫書 都10粒鐘

你都識講啦屌你老母
返學做功課溫書3樣野黎
操卷就一樣野 你就計到佢日日操十個鐘卷 non stop
4個月有成千鳩幾粒鐘操卷溫書

你無視咗本身佢已經荒廢學業左10幾年
得4個月時間去追返佢本身過去十幾年要學既野
仲要讀緊band3 底子差 環境差 氣氛差

社會成功人士
開個名黎聽吓有幾撚巴閉
合唔合理得佢先知

但佢個款就似f1- f6 都係鳩流流,上當瞓教返工媾下女踢下波咁款

如果咁樣嘅學生最後有咁嘅分數已經係盡左最大努力同有交代
如果自發有目標做一件事
就唔會過去個十幾年都荒廢緊
又唔係個團隊代考
個人補完唔入腦唔溫有閪用咩?
使錢就入到就唔撚使考啦on9
使錢就入到個啲叫asso仔咋
想知 x 2
你未見過啲真心鍾意讀書又對考高分好有成就感嘅人對佢哋嚟講呢啲唔係做嘢,係興趣,操卷就好似打機咁,解完一條題目就有成功感
唔係話試當真冇人睇嘅咩
捐錢起圖書館/教學樓有咩入唔到
人生5**就得啦
想知 x 2
叻撚到
最好笑係叫best 6嗰啲
你考得6科 best咩6 人哋考7科8科就話可以計自己best 6啫
我溫得兩個禮拜最後有jupas offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞