試當真阿康最後15分 大家覺得點?

382 回覆
38 Like 310 Dislike

計六科,笑話
自己呃自己,4+1就係得12分
洗撚搞咁多野咩
冇 冇講過搏盡 一定冇
https://www.instagram.com/p/Cu6IPi7yJYh
其實你無睇,咁係到講乜春姐?
我都唔知你講乜鳩sell熱血
人地成個系列片都唔係sell呢樣野
搏盡無悔呢4個字就一定係sell熱血?
你連人地講乜都唔知,你討論咩姐?
就係將一條柚考dse變做真人show 結果一個接近0分嘅人推左佢上12分
真係on9
睇都無睇就斷言人地sell熱血,賣廣告
我睇都唔洗睇就知你on撚9
咁所以拎dse做個show佢想帶出咩信息 你井多少少?
已經好好
唔需要答你,你冇睇咪唔好睇
直接block算
字又唔識打
柚考dse,就呀聰明,呢個字都唔識,要打同音字,智商高極有限
人哋講完好勁 你又問返人係咪算勁jm9
三個月時間可以令你由近乎零開始,追得返一個三年既課程,又考得好既話,啲名師應該係賣記憶麵包
呢個係錢都解決唔到既問題
屌你老母冇睇過咁大聲講嘢
成個節目第三集已經冇阿康嘅故仔
條片反映緊考試制度
盲反就死返去你老母個臭閪到啦
10集入面講過咁撚多嘢
然後你就jer 鳩住人哋講一句搏盡無悔
on9 仔嚟講你都幾撚世界級
你閱讀理解應該係智障級
鄧你老母慘,生到你咁
你公開試應該係垃圾墊底嗰啲死剩種
有咩點 佢有晒後路
最多咪繼續拍試當真囉
其實佢都唔係讀書嘅材料 冇乜學習目標
係覺得有個degree威啲所以先想讀大學嗰啲人
如果一心想讀大學就唔會咁遲先發力啦
照我話連asso嗰啲都費事嘥時間讀
直接出嚟搵食好過
咁有人答我佢冇講過 我咪睇吓係咪真係冇 點知佢自己ig就有
band3讀書叻定band1
其實佢地D雞精書咁厚真係可以背曬?
咁都谷到15分叫有貨交啦
近年足球收嗰啲大部份都有港超經驗
佢個港隊只係5人
11人佢連青年聯賽都無踢 點會夠爭
淨係超級青年聯賽每年都百幾個人中學畢業
另外仲有賽馬會聯賽更多人
老實講
Ea exam呢個系列幾好睇wo
但咁多集你要人總結帶出咩信息
宜家你係我老細咩?

人地阿康都叫自己有出下力去溫書
你呢啲攤開隻手就叫人答你,之後大大聲同人講自己無睇,啲心態仲衰撚過阿康,就咁睇你真係連屌人既資格都無,建議你可以收收皮
仲要係完左之後先開嘅post嘅其中一句無關痛癢嘅形容詞
聽佢話坐3望4我都笑咗 以為咁易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞