試當真阿康最後15分 大家覺得點?

382 回覆
38 Like 310 Dislike
範文佔卷一30%
真係夠合格?
最後嗰段其實日日溫10個鐘真係唔算多,正常水平
中小學個底打得咁差
臨急抱佛腳入到U都搞唔掂啦
正正經經學門手藝咪算囉
考得成反而冇天理
咁即係條友資質嘅問題
諗起當年成班YY門徒真係好撚on9
天真到以為補YY 就必定有5 or above
又唔睇下自己平時有冇睇多啲書,睇多啲中化嘢,操多啲past paper
老老實實,拎到5嘅都唔會係完全依賴YY啦
巴打講得好啱
根本係睇marking scheme做人
如果再明埋啲concept就有5**
雞精係用嚟補充營養 強身健體
本身個身體差到不堪 食幾多都補唔到幾多
人生已攞5**
男人點生到
喂你既角度係佢讀左6年中學
但佢既角度實際讀左3年到,唔好唔記得呢3年發生咩事好D喎
比個政府咁玩,無晒面授,又返半日
讀小學個班仲撚衰,白白無左3年小三升到小六,大把小朋友完全跟唔返個進度
除非真係好撚好撚自律啦,中3開始日日係屋企讀書,上zoom上堂
如果唔係大把人因為呢3年跟唔返中學教D野
咁就唔知了 因為呢個係許賢喺條片講 唔知係咪誤會 17分48秒
https://youtu.be/3UB5s-uX5eI
你不如番去小學學數日子先啦
呢3年淨係針對佢? 其他學生冇影響?
大家都係咁過咁入去考
應該得
法文DSE = A2
上intensive class 應該一年讀到
咁佢呢個成績咁都對唔住觀眾?
佢第1-2集個模擬試全部死晒咁濟喎
幾個月可以進步咁多已經算收貨下?
唔通真係全部5咩,玩足3年
YYlam都話無可能啦
如果佢無呢半年咁谷,中英都幾肯定U埋都仲得
冇咩對唔對得住觀眾 考試成績係佢自己嘅 關觀眾咩事? 唔通呢次dse對佢嚟講真係只係一個show?
以進步幅度嚟睇佢係幾理想
純粹覺得試當真將呢樣野吹噓到又熱血又搏盡無悔嚟make noise好on9
本身成個中學都冇讀過書咁濟 幾個月15分算係咁啦
其實你有冇睇到啲片?冇睇就收皮咪撚鳩up
入面冇一個msg 講到阿康好熱血好努力
許賢片入面有屌柒過阿康其實唔夠努力
係觀眾自己代入覺得好熱血咋喎
咪撚一見試當真就屌柒先咁盲反啦
真係冇睇 講明覺得on9點會睇
講乜撚野
我話無人幫佢,佢0分到似
Dark屌打
yy lam 勁唔勁就見人見智啦 想當年補佢 背曬啲金句 paper3都係得個2完全放棄嘅paper2就有4
咁你就收嗲,出返去啦
冇睇唔比討論?
呀康自己冇講過啲咩搏盡無悔?
試當真條橋完全冇sell過熱血?
負皮果班自己睇啦
8成都廢閪嚟,連入港隊資格都無
拎個名上google 一搵就有
Team Sports 難judge 都算
田徑游水果d 見到個成績真係笑撚咗

https://cse.hku.hk/teamhku.asp?pageid=162
拎運動員學生同普通學生比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞