連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike

窮撚房成間都IKEA

想問下條LED燈係邊買
隻色好正又唔會太光
我得間淨係放得落一張床所謂既房連窗都冇

係房用電腦我諗唯一可以做既就係係床上面整張檯
好似依位巴打咁得唔得

定係連空間鬥士都冇得做

你多數係用notebook

巴打係cool 過牙

係啊,日日訓前做柒頭都要帶
關於光線問題,揾D燈係可以較光暗,唔洗太光,咁就好舒服
千奇唔好唔開燈,壞眼

溫馨提示,個retainer 要帶一世

Ps同是天涯羅樂林

都預左,不得帶左棚牙真係無走位
成間房遠 shot ,俾巴打參加下

wa屌同一張床又係右邊窗嚟
以為見到自己房

有無相睇下?房間都有得相認
想問黎將來做下參考
巴打們既房 有冇咩設計係用落之後覺得好伏好唔舒服 好後悔既設計 但唔用過都唔知咁差 好睇唔好洗?

張電腦枱一定要深 個人想要80cm以上
枱左右唔可以有木板連住上面櫃
張枱要夾moon臂

80cm 點解要咁深?

做咩自爆
想問黎將來做下參考
巴打們既房 有冇咩設計係用落之後覺得好伏好唔舒服 好後悔既設計 但唔用過都唔知咁差 好睇唔好洗?

張電腦枱一定要深 個人想要80cm以上
枱左右唔可以有木板連住上面櫃
張枱要夾moon臂

80cm 點解要咁深?

依家d mon 底座都好大

窮撚房成間都IKEA

想問下條LED燈係邊買
隻色好正又唔會太光

你見到既野全部都係IKEA,無記錯長既390幾

麻雀枱

麻雀枱

好多人都用razer
好多人都用razer

準備轉Creative BlasterX Katana
好多人都用razer

準備轉Creative BlasterX Katana

正!

咩牌子電腦椅?
想問巴打們如果雙mon, 咁係咪要買張勁d嘅顯示卡用

唔洗,打機唔會用到第二個mon
間房有啲細,
而家已經有張床,得返75cm*110cm到嘅空位。
如果唔想坐床,有冇咩辦法可以擺到張大啲書枱?

間房有啲細,

好細喎
你有無全房間dimension
同埋講埋房高幾多cm
間房有啲細,

巴打我同你差唔多 我得70cm
我依家用緊電腦枱連書櫃 差唔多頂到上天花板
張枱係窄 闊得60cm左右 諗住遲d買塊木板放上依家張枱到延伸佢

巴打個琴用咩喇叭

巴打係cool 過牙

千奇唔好唔開燈,壞眼

Ps同是天涯羅樂林

以為見到自己房

張床至少買咗十年,咁都有得相認

巴打係cool 過牙

千奇唔好唔開燈,壞眼

Ps同是天涯羅樂林

以為見到自己房

買左14年了 ,真係估唔到,又係右邊窗

千奇唔好唔開燈,壞眼

Ps同是天涯羅樂林

以為見到自己房

買左14年了 ,真係估唔到,又係右邊窗

見到bbc頭 中學回憶

窮撚公屋仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞