連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike
update下,琴日淘左個軚盤架返黎砌好左,
遲啲用黎係大電視玩ps4 gt sport ,
同埋等遲啲電腦枱既mon換做21:9黎玩

咁樣咪側住個頭玩GT囉

咁樣咪側住個頭玩GT囉

個風扇係咪用嚟模擬開緊車嗰時迎面吹嚟嘅風

咁樣咪側住個頭玩GT囉

咁樣咪側住個頭玩GT囉

宜家只係擺住係果個位度,張電腦椅岩岩好入到果個彎位,唔會阻到,用果時會移過去,玩gt係係電視度玩,張相無影到

咁樣咪側住個頭玩GT囉

宜家只係擺住係果個位度,張電腦椅岩岩好入到果個彎位,唔會阻到,用果時會移過去,玩gt係係電視度玩,張相無影到

巴絲們 你地嗰d usb氣氛led燈帶係咪喺淘寶買架? 有冇推介邊間

single room apartment

女朋友間房

張床咁撚大

Queen size...
單係加左張單人床墊

想知後面塊布邊度買

女朋友間房

張床咁撚大

Queen size...
單係加左張單人床墊

想知後面塊布邊度買

同問
扮工setup

咁樣咪側住個頭玩GT囉

痴撚線玩4D

勿相認!

Leung Ka Hang先生你好

個個間房都好大

好正
你地d衫係點放

求wallpaper

又係時候出來獻下醜

洋奴走狗~

認得wallpaper對腳 , 求原圖

我都好鍾意對腳
所以set做wallpaper

腳的主人請妳原諒我
妳對腳是一流的

有無大張啲

想要淘寶Lin

大掃除完

又係時候出來獻下醜

洋奴走狗~

認得wallpaper對腳 , 求原圖

我都好鍾意對腳
所以set做wallpaper

腳的主人請妳原諒我
妳對腳是一流的

有無大張啲

http://imgur.com/vVfIcH9

會唔會好D
直線自爆 白色嗰張揭開係書枱
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/06/051603_30f5e5cd1afcf943810e9f29c5b1982a.jpg[img][/url]

佢點hold 住90度?
我d台同架係自己買木整,想整呢d 枱,但唔識整

我淘寶買完之後佢有晒工具俾我 巴打你可以上淘寶搵吓工具

影蒞睇下得唔得

有兩個呢啲架同埋一堆螺絲 電鑽自備

揭開之後

唔該巴打

巴打我想問難唔難搞?
我都淘左張枱
直線自爆 白色嗰張揭開係書枱
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/06/051603_30f5e5cd1afcf943810e9f29c5b1982a.jpg[img][/url]

佢點hold 住90度?
我d台同架係自己買木整,想整呢d 枱,但唔識整

我淘寶買完之後佢有晒工具俾我 巴打你可以上淘寶搵吓工具

影蒞睇下得唔得

有兩個呢啲架同埋一堆螺絲 電鑽自備

揭開之後

唔該巴打

巴打我想問難唔難搞?
我都淘左張枱

仲有上面舊野係咪一套? 我想買呀keyword???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞