連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike
屌你地個個間房都咁撚大
個個住過千呎我屌你老母好羨慕

唔洗唔開心,冇窮撚圖絕對係因為d 窮撚(例如我)冇圖可以share,並唔是因為有米丁丁佔大部分;巴打你並不孤獨
其實想問下有兩個芒嗰d巴打即係有兩部電腦定一部電腦可以做到? 真心唔識想學下野

其實係咪真係有需要同埋點樣可以喺部電腦前面睇書

一部:跨 display card 要加 SLI/Crossfire
亦可以多部 + Synergy (symless) 嗰啲程式 share

有需要
打大型 prog + debug + 查 API 開極多 window 唔出奇
前幾個月仲讀緊書就係有三個先夠做
其實有時都仲係會唔夠用
都係咁

點解個個都幾個mon
有咁嘅必要咩

2個係正常
三個就因應個人需要
個人覺得冇咩用

一個打機一個上網一個睇片

好少用電腦

之前都用開3個,第3個多數用黎開D FOLDER或者係多左出黎既程式,
睇下電視播下片咁,不過真係太晒位
拎走左個之後張枱即刻多左好多位擺野

做野run analysis, 寫paper 都有用

真係有用既,一係賽車撚/部分3 moon games、一係multitask
最常見multitask 係video, document, web browser
Pro d 就係幾個software, web browser, eg剪片撚有時要分開剪聲;run simulation, 要mon實個software,但又冇理由唔做其他野坐係度
呢d情況一個moon禁撚到你仆街

Love Live
都係咁

嘩你老味
好撚正

好大間

正常係幾大

床+床腳後面之外delete 曬既空間=正常,都有好多窮撚要再減5-10尺 即係得張床area再減d,因為唔係咁闊
都係咁

狗竇
亂先舒服

巴打澳洲邊度

第一次見人用法包枕keyboard

好撚正架 仲有好幾條未用過

點搵番蒞

狗竇
亂先舒服

巴打澳洲邊度

第一次見人用法包枕keyboard

好撚正架 仲有好幾條未用過

點搵番蒞

淘寶好似有
兩個瑩幕其實真係好D咩
雖然外國有話兩個可以提升productivity
但係屋企真係有需要?
同埋問下打直個螢幕果d巴打
隻mouse跨螢幕咪會跳黎跳去?
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

試過你就知
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

試過你就知

用過返唔撚到轉頭
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

用過朋友果部 差好遠
好想要但屋企太細

有錢女?
好想坐係張床睇絲打沖涼
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

返工未試過用多mon?
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

試過你就知

唔會,你可以set 到右moon左上,去左moon右下,tunnel 個位唔會跳跳下
兩個瑩幕其實真係好D咩
但係屋企真係有需要?

有用就係 上下網打下普通game呢啲無咩用既就純粹曬電

我自己都係打code打得越嚟越多 覺得轉嚟轉去太煩同慢先加左個mon
平時休閒第二mon都無咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞