連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike

又係時候出來獻下醜

你支旗

Btw有冇考慮打橫掛支旗,而家好似倒掛咁

無位呀...
支旗新買的舊旗
縫出來同羽紗造

見米字係唔同布料縫出嚟,好好J

支旗貴唔貴

千幾
要等同埋講有無運
我自首
我係窮撚
留名今晚post

好dry

2個係正常
三個就因應個人需要
個人覺得冇咩用

一個打機一個上網一個睇片

好少用電腦

之前都用開3個,第3個多數用黎開D FOLDER或者係多左出黎既程式,
睇下電視播下片咁,不過真係太晒位
拎走左個之後張枱即刻多左好多位擺野

同時間又打機又睇片又上網咁 部電腦咪要超級勁?

打得機就容易應付其他兩樣啦
人腦先勁 做到咁多野

你個 chrome 得閒閂咁啲 tab 已經填返條數啦

原來是咁的 小弟真係見識少 俾你地搞到想砌返部

有時會有cat gank

貓貓已經贏哂

好多巴打啲枱都好正

巴打依張咩櫈黎?

實惠雙肺葉櫈
試坐果陣好似好正,但其實佢中間腰位無乜承拓
去實惠可以試下,不過個人唔建議買

我自己覺得櫈真係唔可以揀平

1日坐好多個鐘 買人體工學 再去試清楚就最好

都買左3年幾,果陣試都正架,覺得條腰俾佢包到冚曬
其實坐落都唔差嘅,最麻煩係個頸枕,太前,頂住個頭
後來把幾火拆出嚟鋸短佢,舒服晒
不過係有啲心郁想換下櫈,之前都有爬過下文
巴打有咩推介?

巴打好有米

好鬼死多塵

CM STORM?

yes
都幾年前買落

基佬紫先正

好鬼死多塵

CM STORM?

yes
都幾年前買落

話說如果鍵盤排燈壞咗
可唔可以換?定係買個另一個好啲?

2個係正常
三個就因應個人需要
個人覺得冇咩用

一個打機一個上網一個睇片

好少用電腦

之前都用開3個,第3個多數用黎開D FOLDER或者係多左出黎既程式,
睇下電視播下片咁,不過真係太晒位
拎走左個之後張枱即刻多左好多位擺野

同時間又打機又睇片又上網咁 部電腦咪要超級勁?

打得機就容易應付其他兩樣啦
人腦先勁 做到咁多野

你個 chrome 得閒閂咁啲 tab 已經填返條數啦

原來是咁的 小弟真係見識少 俾你地搞到想砌返部

其實買張入門級DISPLAY都已經有雙輸出,
甚至有D底板內置DISPLAY都有兩個OUTPUT
你使用量唔大,普普通通睇下戲上下網,唔需要砌過部啦
如果你係嫌部腦慢既,SSD裝WINDOW先係你最需要砌果PART

好鬼死多塵

CM STORM?

yes
都幾年前買落

話說如果鍵盤排燈壞咗

有無得分享張wallpaper出黎
我個廳就係我間房
我個房係用黎訓覺only

真-有錢

好鬼死多塵

CM STORM?

yes
都幾年前買落

話說如果鍵盤排燈壞咗

有無得分享張wallpaper出黎

我係wallpaper engine係動態圖嚟
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=825783883
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=826525070

好鬼死多塵

CM STORM?

yes
都幾年前買落

話說如果鍵盤排燈壞咗

買過個好啲

好靚
都係咁

巴打你張檯係邊到買?我都想買張

好多巴打啲枱都好正

巴打依張咩櫈黎?

實惠雙肺葉櫈
試坐果陣好似好正,但其實佢中間腰位無乜承拓
去實惠可以試下,不過個人唔建議買

我自己覺得櫈真係唔可以揀平

1日坐好多個鐘 買人體工學 再去試清楚就最好

都買左3年幾,果陣試都正架,覺得條腰俾佢包到冚曬
其實坐落都唔差嘅,最麻煩係個頸枕,太前,頂住個頭
後來把幾火拆出嚟鋸短佢,舒服晒
不過係有啲心郁想換下櫈,之前都有爬過下文
巴打有咩推介?

我用 Herman miller 係貴d 但保10年

間房擺唔到大檯 個mon被迫掛墻

razer

帽事綠

個個都玩緊splatoon

個個都玩緊splatoon

好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞