連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike
平時要寫野開燈就

平時正常用電腦就

fostex pm0.3?

yep

之前都有諗過玩一套日系 pm0.3 hp a4

pm0.3好野黎
其實仲有隻msr7不過用緊無影同諗唔到放邊

鐵三角headphone 我淨係有過ES7 同埋聽過ES9
唔算好差, 但係又好似唔係個個價位

至於我自己隻pm0.4c 好滿意

pm0.3 0.4 好野黎

如果for聽歌 用 Fostex PM0.4c
係咪優質+價錢OK 重要日本牌子

定係你地覺得唔抵hi 會推介第D

yep

pm0.3好野黎

有dac嘅0.4都ok
無dac唔知推唔推得郁
枱面 vs 枱底,
示範一下咩叫眼不見為淨

其實已經有努力執過 但太多電線, 唔知點執
平時要寫野開燈就

平時正常用電腦就

yep

pm0.3好野黎

我個對好似千五六咁上下
我覺得呢個價位都有咩對手
平時要寫野開燈就

平時正常用電腦就

yep

pm0.3好野黎

我個對好似千五六咁上下
我覺得呢個價位都咩對手

pm0.3好野黎

我個對好似千五六咁上下
我覺得呢個價位都咩對手

算係性價比較高果堆 有d人會話佢既聲好"日本風feel" 同埋佢係中高頻比較出色 如果要搵類似既就s530d
又來 upload 下先,睇下有無電腦枱相認 post (請留意個 mon)

其實我張枱就你個MON入面果張枱
但太亂唔post了 擺左盒模型上枱
又來 upload 下先,睇下有無電腦枱相認 post (請留意個 mon)

係mon入面果個mon入面果張先係我

求wallpaper

好似見到J.D. World D 毒野

yeah bb
返去俾張 list 你

https://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=51013105

https://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=63380337

https://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=63213256

除咗中間都係用咗 https://github.com/lltcggie/waifu2x-caffe 行 Neural Network 做放大處理

掛牆係 Animage(アニメージュ) 2017年 08 月号《活撃 刀剣乱舞》B2 海報 feat 鶴丸同藥研
https://www.amazon.co.jp/Animage-アニメージュ-2017年-08-月号/dp/B071J19K4B/

掛門係 J.D. World '16年出嘅瑞翔鶴掛軸
https://www.facebook.com/JacobsDreamWorld/photos/a.1410953242486011.1073741827.1410938525820816/1662149940699672/?type=3
枱面 vs 枱底,
示範一下咩叫眼不見為淨

其實已經有努力執過 但太多電線, 唔知點執

間房好細 垃圾一大堆

幾有貨喎巴打

有到就黎變貨倉

啲HT全部都display出黎?定無拆?
巴打儲啲種類都幾廣 KAWS好正

咁撚多牛仔褲

好多v仔喎
lm
好撚亂

係mon入面果個mon入面果張先係我

認得依個巴打張床 次次都有佢,好似重有兩個巴打撞床

勁靚

英國宿舍?

得個暖爐都認得出

罐野飲出賣咗

電腦房 = 狗廁所

電腦房 = 狗廁所

新屋入伙?

電腦房 = 狗廁所

新屋入伙?

點解咁講?

電腦房 = 狗廁所

新屋入伙?

點解咁講?

似前幾日搬黎

301?

電腦房 = 狗廁所

新屋入伙?

點解咁講?

似前幾日搬黎

住咗幾年啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞