連登第三屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
105 Like 15 Dislike

又係時候出來獻下醜

記得巴打張檯

有人記得我好感動
多左好多雜物

支旗邊到買?

打丁果陣會唔會好似俾事頭婆望住

所以我掛皇冠比較多...

來到第三屆,點都要支持下

求你個moon
我見有啲人嘅房都唔算好大,你地點樣可以又放床衣櫃同書枱?因為啲書枱張張都好似好大張佔左半間房
我煩惱緊點樣係房放張大啲嘅書枱

我都有呢個問題想問大家
希望有巴打講埋邊到買

女朋友間房
我見有啲人嘅房都唔算好大,你地點樣可以又放床衣櫃同書枱?因為啲書枱張張都好似好大張佔左半間房
我煩惱緊點樣係房放張大啲嘅書枱

我都有呢個問題想問大家
希望有巴打講埋邊到買

講下係訂造定現成買

算唔算空間鬥士

左邊係咩耳擴

btw巴打係套嘢點駁?
teac rca出俾5.1, xlr出俾2.0?

左邊係淘仔訂造用來專推HD650既class A耳擴,不過都唔係貴野 唔洗1000蚊,不過都推到650有7-8成 起碼氣勢出到來

我套野係電腦經USB Filter接Teac DAC
跟著DAC用XLR to RCA線接左邊耳擴,
有源2.0就用光纖起電腦底板直出
5.1就接底板既5.1 sound card
Dac對RCA out而加同時接住對2.0,想遲D入部平平地既headphone膽機用來推K701 701真係好難搞 到時仲可以用膽機來推下無源喇叭仔

Btw窮L一名 平買平玩較果唔錯

咁撚多牛仔褲

咁撚多牛仔褲

日日牛仔褲加上面一對靴 巴打簡約主義文青
都係咁

影到好似模型咁

我張枱僭建到九龍城寨咁

拎一樣野勁多野碌下碌下碌落地

勿相認

咁撚多牛仔褲

感覺上visvim好似好難同文青扯上關係

好多razer soundbar

全套都係razer

條sound bar真係咁靚聲?值唔值個價,咁貴

講真,喇叭黎講1500算平
1500要更好一定有更好
Razer做headset果d比較多
喇叭都好似剩係出過兩個

我為左集齊全套多
但至少一定唔會係差先

巴打你呢一張咩台嚟?

自訂傢私

邊度訂,幾錢,想要張差唔多,應該再長多一兩尺左右

搬屋換哂成屋新野,幾錢真係唔記得
好似都係係沙田宜家傢私果個商場度求其揾間野自訂訂
直線自爆 白色嗰張揭開係書枱

深夜回post
上次都有支持
見到個個都set得好靚

咁撚多牛仔褲

感覺上visvim好似好難同文青扯上關係

好鍾意個褲架 係拍賣網bid返來
有古木feel 配埋紅木書檯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞