【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇下個mic有啲咩歌
Hip-Hop果條冇咩驚喜
都係聽番最熟果堆歌

https://open.spotify.com/album/2jCjUgaDh9lVGju6u3cGvK?si=ZmKJN6Kk
我依家先留意到我堆mix係咁

特登show阿蛆出嚟?

唔係

佢有幾多個daily mix畀你?

6條
Hip-Hop
Alternative
Electronica
Pop
Canto-Pop
New Wave
用錯AC添屌

哩個名好有可疑
我依家先留意到我堆mix係咁

特登show阿蛆出嚟?

唔係

佢有幾多個daily mix畀你?

6條
Hip-Hop
Alternative
Electronica
Pop
Canto-Pop
New Wave

我4條
Abstract hip hop
Lo Fi
Asian indie
Dub & Electronic

用錯AC添屌

哩個名好有可疑

呢個問題唔好再深究了
(希望冇痴線佬入黎
indie post都係唔好講咁多kpop topic 搞到一時錯手)
其實樓主已經係一個痴線佬
其實樓主已經係一個痴線佬

國際牌痴線佬
用錯AC添屌

哩個名好有可疑

呢個問題唔好再深究了
(希望冇痴線佬入黎
indie post都係唔好講咁多kpop topic 搞到一時錯手)

咁你平時聽開咩indie野?
用錯AC添屌

哩個名好有可疑

呢個問題唔好再深究了
(希望冇痴線佬入黎

咁你平時聽開咩indie野?

咩野係indie?
有冇人聽future funk?
funson bam

其實我想tag佢哋做dance pop的 我指你po嗰首歌

我仲以為呢d 係某類形嘅 edm( 即係tropical house, dubstep ) 個d ,原來都係dance pop

我9up的 自己啱聽就得 pop嘢我都有聽 沒有誰比誰高尚

玩流行野個資源咁豐富
出到好多好野
有冇心玩得好就另一回事
至少我覺得J 同K pop 好多都好有心

有冇kpop推介呢十年八年我真係零接觸

Twice

其實呢代kpop女團 大把pop得黎都肯搞搞新意思 (今日先有隊)
不過全部都唔紅+唔會紅 紅左個堆全部垃圾屎黎
聽既人質素問題>kpop問題

呢個topic 最後一個post.... 所以我鍾意日本樂壇多好多, maison book girl, BiS, deadlift lolita, passcode 呢d奇型怪狀野呢喺韓國根本冇可能生存到
有好野分享
https://goo.gl/photos/mfoEXqyrExxTmnRy6

呢度有小朋友 唔好咁啦

#Neofolk
上面果個厹係邊撚個?
上面個厹做乜撚嘢?
上面果個厹係邊撚個?

唔知
但之前已經block咗

其實我想tag佢哋做dance pop的 我指你po嗰首歌

我仲以為呢d 係某類形嘅 edm( 即係tropical house, dubstep ) 個d ,原來都係dance pop

玩流行野個資源咁豐富
出到好多好野
有冇心玩得好就另一回事

Twice

其實呢代kpop女團 大把pop得黎都肯搞搞新意思 (今日先有隊)

呢個topic 最後一個post.... 所以我鍾意日本樂壇多好多, maison book girl, BiS, deadlift lolita, passcode 呢d奇型怪狀野呢喺韓國根本冇可能生存到

韓國出返班YMO咁既痴線佬先好講
君に、胸キュン
上面個厹做乜撚嘢?

我純粹分享 無其他意思
又唔係殘肢bam圖
上面果個厹係邊撚個?

唔知
但之前已經block咗

Same

玩流行野個資源咁豐富
出到好多好野
有冇心玩得好就另一回事

Twice

君に、胸キュン

唔知乜野黎, YouTube 下先

玩流行野個資源咁豐富
出到好多好野
有冇心玩得好就另一回事

Twice

君に、胸キュン

唔知乜野黎, YouTube 下先

YMO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞