【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
https://open.spotify.com/track/6FBFQfFjfZelzqHXc9i7FA

而家無caption 淨係見到一條link要諗一諗先

Spotify Link都係
衰極有限
至多咪比人Rickroll/汪阿姐

係咪話緊我

應該唔係。因為你會名正言順直接貼出黎

如果汪明荃出碟我實寫review

支持汪明荃出碟

呢個topic 最後一個post.... 所以我鍾意日本樂壇多好多, maison book girl, BiS, deadlift lolita, passcode 呢d奇型怪狀野呢喺韓國根本冇可能生存到

韓國出返班YMO咁既痴線佬先好講
君に、胸キュン

唔知乜野黎, YouTube 下先

YMO

不過音樂呢啲野都係唔好下下就咁比較國家,因為涉及到太多野,令議論同比較都會變得好空泛

但我又真係成個韓國ban哂
而我知咁樣唔啱

上少啲連登啦 見到韓狗就覺得係垃圾 一啲獨立思考都無

其實係有嘗試過聽
但聽完都係不了

pop 商業野呢D唔講
但韓國indie 真係好多都唔差
特別鍾意佢地D電子野(可能我孤陋寡聞)
記得之前都有人放過ASEUL/YUKARI 係呢個post
佢 + NeonBunny + HEO 我好鍾意聽

Aseul係怪獸頭巴打貼過。上年佢真係好紅。不過KMA (Korean Music Awards)班評審畀將個Best Dance & Electronic Album of the Year畀左KiraraMove
Neonbunny同Heo我其實有貼過。

kirara好似聽緊日本野咁...
Aseul隻碟個名改得好 New Pop

驚過那些年

冇hehe睇

冇hehe睇

下篇先
應該下星期就有

有開頭 但結尾無交代返 文章來講算下品 零分重作

正皮咗

正皮咗

mos burger 以外嘅skip晒

mos burger後續?

正皮咗

mos burger 以外嘅skip晒

隔左成個星期
唔記得哂情節鳥
其實我諗住cut埋個頭

睇咗喇
堆平民船到嗰幕同hardy bb嗰到睇到眼濕濕

agger 但正皮左
典解Radiohead BB啲post囝成日都有負皮嘅

點知
正經post都負

點知
正經post都負

咁應該係人問題

agger 但正皮左

Too Long Didnt Read

Dun forget to add sugars next time

agger 但正皮左

Dun forget to add sugars next time

No sugar
Very bitter

agger 但正皮左

No sugar
Very bitter

終於出post

點知
正經post都負

咁應該係人問題

有咩唔滿意拎出尼講
系到靜雞雞負皮
又要威又要戴頭盔牙
辣殺

點知
正經post都負

咁應該係人問題

有咩唔滿意拎出尼講
系到靜雞雞負皮
又要威又要戴頭盔牙
辣殺

負皮左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞