【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
究竟啲人排通宵報補習為咩

呢度得你要補習咋細路
鳩知咩 我讀書嗰陣真係無比啲天王賺過

最正係啲人補完習咪又係低分過我
搵我補好過啦

大個仔啦 考試幾多分無人會理架

如果唔係入左camp我都想去睇下。睇埋華僑城嗰區啲展覽好正。

如果唔係入左camp我都想去睇下。睇埋華僑城嗰區啲展覽好正。

我都應該會去睇 好耐無返過大陸
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事
Adult Swim Is Bringing Hip-Hop Fans 15 Straight Weeks of New MF DOOM

Adult Swim Is Bringing Hip-Hop Fans 15 Straight Weeks of New MF DOOM

成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係
當大家將來老左先發現一個人去旅行其實未係最驚

最恐怖係孤獨終老啊
warm up 下唔熟嘅mew歌

我都係fans 岩岩買左飛自己去
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

我已經預備緊呢份心情
warm up 下唔熟嘅mew歌

我都係fans 岩岩買左飛自己去

早兩日睇完
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意

成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意

成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意

最壞情況可能係獨屋老人家喺屋企中左風冇人知,但自己又仲有知覺但又郁唔到,嗰仲無助感先得人驚

MF DOOM
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意

最壞情況可能係獨屋老人家喺屋企中左風冇人知,但自己又仲有知覺但又郁唔到,嗰仲無助感先得人驚

聽緊radiohead 93年sweden live bootlegs
有pop is dead(好似係)
成班廢鳩一個人出門都驚
點做大事

咪係

最恐怖係孤獨終老啊

非常同意

正面d

https://youtu.be/tBOj_af5ARA
lucy in the sky with the diamond
一講孤獨呢個話題我又好容易諗埋一二邊
一講孤獨呢個話題我又好容易諗埋一二邊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞