【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
下個post要喺標題加番【18+】同埋【蛆迷必入】

做咩18+ 你18歲先著底褲

可能佢係Ntl fans所以著boxers

咁先收得埋條alligator

條alligator係咪仲係high violet

係嘅話就真係Trouble Will Find Me喇

唔係, 條boxer 先係

係嘅話就真係Trouble Will Find Me喇

著住嚟瞓就sleep we'll beast

唔係, 條boxer 先係

你咁清楚既
呢個post係癲佬集中地
呢個post係佬集中地

yes you

講開癲佬, 呢個係咪你嚟? 咁鍾意搵藍精靈r水吹

https://lihkg.com/thread/346760/page/1

講開癲佬, 呢個係咪你嚟? 咁鍾意搵藍精靈r水吹

https://lihkg.com/thread/346760/page/1

唔係
我鍾意面對面
https://trementina.bandcamp.com/album/810

唔好聽

睇封面都估到係咩genre
https://trementina.bandcamp.com/album/810

唔好聽

睇邊個post都估到係咩genre

出左五十年喎

出左五十年喎

屌啱啱彈咗個notification 出嚟
原來之前電話set咗提我50年

出左五十年喎

有Syd Barrett真係屈機啲
雖然係痴線佬

好聽過咩Dark Side Of The Moon嘅行野啦

出左五十年喎

雖然係痴線佬

dark side of the moon,the wall個啲咁撚行,等d 柒頭皮講得啦,我就suggest time

出左五十年喎

雖然係痴線佬

dark side of the moon,the wall個啲咁撚行,等d 柒頭皮講得啦,我就suggest time

好想俾interstellar overdrive瘋狂強姦我耳仔
今日咁靜嘅
今日咁靜嘅

你出返個everything now review 嘛有話題囉

Dirty Art Club - Basement Seance

Electronic, Downtempo, Psychedelic, Sampling, Instrumental Hip Hop, trip Hop,

https://dirtyartclub.bandcamp.com/album/basement-seance
今日咁靜嘅

你出返個everything now review 嘛有話題囉

我想直接貼條汪阿蛆唱歌嘅片就當寫完個review
以表示Arcade Fire新碟同阿蛆唱歌一樣咁好聽
黎緊去旅行預左會每晚寫少少嘢,要帶電腦,帶iPad定MacBook好?

#冇去錯post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞