【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

用genre分好過啦,講乜春indie唔indie呀

下次我post pop punk 喇咁

Pop Punk
MetalCore
Nu Metal

應該係我最憎嘅三樣野

吖漏左Britpop 同Grunge 但呢啲又未到一定唔會聽嘅地步

不過好老實, 如果冇 linkin park, Green Day呢d gateway, 我諗我唔會接觸到其他d band

我好撚憎

我覺得如果初接觸聽呢啲冇壞嘅
但十幾年之後都淨係聽呢啲而冇任何新input就好有問題

哩個留言非常之有可疑

聽Radiohead聽到個人滑哂𠻺
要喺阿蛆身上尋求刺激

羅蘭姐OK?

Pop Punk
MetalCore
Nu Metal

應該係我最憎嘅三樣野

吖漏左Britpop 同Grunge 但呢啲又未到一定唔會聽嘅地步

不過好老實, 如果冇 linkin park, Green Day呢d gateway, 我諗我唔會接觸到其他d band

我好撚憎

哩個留言非常之有可疑

要喺阿蛆身上尋求刺激

羅蘭姐OK?

太普通喇

Pop Punk
MetalCore
Nu Metal

應該係我最憎嘅三樣野

我好撚憎

哩個留言非常之有可疑

要喺阿蛆身上尋求刺激

你幾時變返做男人
rule 4: you don't 走數

唔知聽晚有未呢

唔知聽晚有未呢

人哋話7月內有(農曆?)

唔知聽晚有未呢

下年七月呀

唔知聽晚有未呢

七月十四有
屌你老母放完假決定燒撚晒臭西屁馬d波衫佢

唔知聽晚有未呢

七月十四有

閠鳩咗個6月
7月14喺9月喎
屌你老母放完假決定燒撚晒臭西屁馬d波衫佢

ho ball
快啲斷腳

好彩冇印過佢
https://open.spotify.com/album/42Q4LTnWDrWziLbiOLY8OL

個封面

絲打幾時變番做男人
想問下got post係咪劇透晒之後幾集
上個post爆咗冇入過去
https://open.spotify.com/album/42Q4LTnWDrWziLbiOLY8OL

個封面

絲打幾時變番做男人

見虎哥g持transgender咪面對返我變咗性做男人
支持下trans

https://mercuryrev.bandcamp.com/album/all-is-dream

本來想過兩日先上bandcamp買我條新仔隻碟
順便支持trans
但佢隻碟限量好快就sold out逼我早啲買
支持下trans

https://mercuryrev.bandcamp.com/album/all-is-dream

本來想過兩日先上bandcamp買我條新仔隻碟
順便支持trans
但佢隻碟限量好快就sold out逼我早啲買

你又啱?
慘,個個都追我文
慘,個個都追我文

我唔追 慢工出細貨
慘,個個都追我文

我唔追 慢工出細貨

我認我懶
慘,個個都追我文

我唔追 慢工出細貨

我認我懶

我唔追 我睇都廢事
慘,個個都追我文

我唔追 慢工出細貨

我認我懶

我唔追 我睇都廢事

我知仲有人睇就夠
人數我唔太介意
慘,個個都追我文

我唔追 慢工出細貨

我認我懶

其實慢唔緊要, 唔好再出teaser就得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞