【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XI

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
第一次自己一個人去旅行

https://open.spotify.com/track/45IAm8ZNg37FlngMGiqXEU?si=nh99yjaf

去chernobyl?

Yes 烏克蘭十一天

我都想, 希望呢幾年內去到

之前有幾個巴打去咗出咗post影咗好多相

我都好想有一班朋友一齊去

一條友去冇咩唔好丫
唔洗被人煩住哂
之前喺英國工幹一個月除左工事之外全部時間都係自己不知幾爽
第一次自己一個人去旅行

https://open.spotify.com/track/45IAm8ZNg37FlngMGiqXEU?si=nh99yjaf

去chernobyl?

Yes 烏克蘭十一天

have fun, 去到Pripyat聽下呢隻碟 :
https://d1u0jj264nnfvz.cloudfront.net/thumbnails/cf0c9890-9b59-0133-6a36-6abd18460c90-raw/cf0c9bb0-9b59-0133-6a36-6abd18460c90.jpg
第一次自己一個人去旅行

去chernobyl?

Yes 烏克蘭十一天

have fun, 去到Pripyat聽下呢隻碟 :

第一次自己一個人去旅行

去chernobyl?

Yes 烏克蘭十一天

冇記錯佢地唔係fd嚟
係喺個post相認
第一次自己一個人去旅行

去chernobyl?

Yes 烏克蘭十一天

冇記錯佢地唔係fd嚟
係喺個post相認

Say Sue Me
Semin

https://saysueme.bandcamp.com/album/semin-ep
#korea #surf rock #indiepop #janglepop #post punk #shoegaze

阿Sa shoegaze 概念EP, 不日推出

1. I've let you f**k me
2. It's so f**king smelly
3. Nobody knows my ex-boyfriend
4. 愛情當入樽 (slowdive remake)

屌 想玩

3. Nobody knows my ex-boyfriend
5. Wanna vomit

hidden track: 明愛暗戀補習社(Kira mix feat. Porter Robinson)

仲有女人味、丟假、女校男生、風箏與風呢

女人味 (Married in Vegas mix, feat. 無賴&中田ヤスタカ)

女校男生(阿 Sa solo, featuring My Little airport)
[quote]
阿Sa shoegaze 概念EP, 不日推出

屌 想玩

5. Wanna vomit

hidden track: 明愛暗戀補習社(Kira mix feat. Porter Robinson)

仲有女人味、丟假、女校男生、風箏與風呢

女人味 (Married in Vegas mix, feat. 無賴&中田ヤスタカ)

女校男生(阿 Sa solo, featuring My Little airport)

丟假 (party in the taxi mix feat TeddyLoid)

風箏與風 (DV&LM mix: wind wind situation feat 謝霆鋒)
我都諗緊去唔去老烏兜個圈

去, 淨係睇d女都值張火車飛

或者波蘭都好, 真係地靈人傑, 過咗4年我仲念念不忘

又話叫雞錢都無 仲去烏克蘭? 不過烏克蘭啲女靚到好似仙女咁 朋友去過 睇相靚到癡線

又話叫雞錢都無 仲去烏克蘭? 不過烏克蘭啲女靚到好似仙女咁 朋友去過 睇相靚到癡線

鍾意靚女真係要去烏克蘭

Indie 巨 band

鍾意靚女真係要去烏克蘭

靚仔呢

鍾意靚女真係要去烏克蘭

靚仔呢

去西班牙

鍾意靚女真係要去烏克蘭

靚仔呢

去西班牙

好勝真識食

鍾意靚女真係要去烏克蘭

靚仔呢

去西班牙

瘦得滯....

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

去旅行最鍾意ruins 同wilderness

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

我去旅行純粹為左離開香港一陣

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

唔係為左 Kpop 團周遊列國咪 ok 囉

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

自從幾年前頻頻因爲做嘢而一條友stay喺外國一個月
我就愛上左一個人喺外國嘅感覺

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

咩國家

係廢墟同生靈塗炭嘅感覺

你地真係勁

我完全唔可以一個人去旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞