[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
屌 等我問埋佢仲用唔用得steam 課金先

我都唔想再用steam 諗緊之前想課nostale而入既1000$點洗好

steam有得退比你 好似唔知幾日內無用
巴打快d用我個方法 解ban work左

你有影卡同passprt比佢?

你要影HKID card同steam payment record果版比佢

佢仲未覆我

巴打定d黎 你跟我個流程做一定會解你

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?

佢幫我解果封信有鎖到
鎖即係佢覺得冇再追究既必要就鎖

即係nostale.en鎖你果堆正廢柴黎

等得好苦

你要影HKID card同steam payment record果版比佢

佢仲未覆我

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?

佢幫我解果封信有鎖到

等得好苦

ban人應該真係唔關人為事
事關我試過多手一㩒個退款制佢就即刻ban左我

佢仲未覆我

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?

佢幫我解果封信有鎖到

等得好苦

我係steam果邊禁退 唔係nos
佢自動reject退
跟住就ban9人
搵佢又十年唔覆
垃圾鬼佬

佢仲未覆我

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?

佢幫我解果封信有鎖到

等得好苦

我係steam果邊禁退 唔係nos
果邊係佢自動reject退
跟住就ban9人
搵佢又十年唔覆
垃圾鬼佬

佢仲未覆我

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?

佢幫我解果封信有鎖到

等得好苦

皇恩浩蕩 終於搞掂
垃圾gm

信唔信佢好

如果你真係入左係steam就課埋佢/退左佢囉
因為真係冇必要經steam課

信唔信佢好

我係真係已經入左1000蚊

課左1600Nosdollar 最後係無事發生

唔洗比id卡
中秋有癮想重玩
server 入 US-Cylloan 定 UK-NosCitadel ?
中秋有癮想重玩
server 入 US-Cylloan 定 UK-NosCitadel ?

當我無問過

信唔信佢好

我係真係已經入左1000蚊

課左1600Nosdollar 最後係無事發生

之後唔好再咁傻啦
真係貴好多
中秋有癮想重玩

當我無問過

我地轉左玩us
中秋有癮想重玩

當我無問過

我地轉左玩us

好彩玩左無耐
有無人快手幫我衝等入左公會先
依家賣nosdollar 1:? 會易有人買 自己又唔會蝕得濟?

自己放上bazaar賣最賺
你賣俾人人地都係放上去賣
點解要俾錢人賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞