[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
想問下同伴張s卡Nelia Nymph 有冇用 抽中左 放左佢定係自用好?

課左us服做開荒牛

題外話係有方法有得課金平啲

想問下同伴張s卡Nelia Nymph 有冇用 抽中左 放左佢定係自用好?

課左us服做開荒牛

巴打你地族有冇group方便溝通?
巴打你地族有冇group方便溝通?

我地有whatsapp gp

課左us服做開荒牛

想join

課左us服做開荒牛

想join

心動不如行動啦
想join

心動不如行動啦

其實我見uk服p場同雪地好似都冇人咁
係因為我唔岩timing?
想join

心動不如行動啦

其實我見uk服p場同雪地好似都冇人咁
係因為我唔岩timing?

夜晚七點開始會多人啲

課左us服做開荒牛

想join

心動不如行動啦

download緊
以前細個唔係太識玩, 升升下LV 好似去到3x 4x就樽頸位, 打D副本好辛苦
但果陣都覺得隻game好好玩

官網右上角有得用steam login
你upgrade左個a.c.應該就一樣
想join

心動不如行動啦

download緊
以前細個唔係太識玩, 升升下LV 好似去到3x 4x就樽頸位, 打D副本好辛苦
但果陣都覺得隻game好好玩

依加升lv易左好多
有咩唔明有大把巴打可以解答到你
UK 定 新ser 好

不如玩住UK先 呢度巴打應該都係uk多?
有冇巴打一齊升 宜家仲係冒險家8LV
第一個服
想問埋2轉卡job升到16就ok 之後用番1轉? 唔係之後3轉卡要35JOB 會打豆打到好辛苦係唔係
UK 定 新ser 好

不如玩住UK先 呢度巴打應該都係uk多?

我地有一班巴打已經定居左係uk年幾啦
想問埋2轉卡job升到16就ok 之後用番1轉? 唔係之後3轉卡要35JOB 會打豆打到好辛苦係唔係

依加既目標係衝主線直接上55lv
唔洗理 job
有冇巴打一齊升 宜家仲係冒險家8LV
第一個服

美服巴打想搵隊友可以去返隔離 post到睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞