[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
係Uk玩到Aw level
廢事玩咁快
冰雞同同伴抽定收好,手上得點數

你目標只係呢兩樣就收
但自己抽又有機中onyx/Venus
report左十次 等左半日 終於解封
謝天謝地

巴打 我有同樣情況 佢話幫我解 叫我sd document比佢 係咪好快會解封 我一樣係比steam自動退款之後比佢ban左

push 求求巴打幫一幫我

有咩document send俾佢?
收據嗰啲?
if yes就直接俾佢啦
未解可能只係佢未理到你姐
佢一日回你一次已經算皇恩浩蕩啦
謝天謝地

想問巴打用咩網 我單野同你一樣比人ban
封左成日仲味得
謝天謝地

封左成日仲味得

https://nostale.support.gameforge.com

你目標只係呢兩樣就收
但自己抽又有機中onyx/Venus

可以試下抽既 同埋我想問如果點數換遊戲幣,買咩點品換最好?
想問us服有冇族可以入?
新手最近加入
想問us服有冇族可以入?
新手最近加入

密我 UnkindledOne[/quote]
密LWChiu RoseKi SASKAY都得[/quote][/quote]
謝天謝地

封左成日仲味得

巴打你都係用steam 買點比人refund之後無耐比人BAN埋?

係呀 自動退款 跟住無耐就ac都ban
謝天謝地

封左成日仲味得

巴打你都係用steam 買點比人refund之後無耐比人BAN埋?

再無得係買點比佢rejected左
謝天謝地

封左成日仲味得

試下去 billing gameforge 同埋 nostale support gameforge 兩個網上訴 巴打一齊努力

d鬼佬有病
買點都要比人ban ac
仲等緊佢覆 成幾個鐘先覆一次
我想知us服個HKGolden係巴打定還是點?同埋內部融唔融洽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞