[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
過左去US 嘅UK巴打記得識路回家
果2隻精差果10%影響應該無咁大掛

買80啦
巴打你地族有冇group方便溝通?

我地有whatsapp gp

想入WHATSAPP GROUP

屌你玩返咩

屌你玩返咩

5係
那有錢呀CHING
那有錢呀CHING

擺個電話係到啦
你地好 我琴日開始重玩呢隻game 係新ser us 個邊
想問下點解只係開左幾日已經有人60幾lv咁快 ?
你地初頭玩uk ser個時都係咁快 ? 同埋遊戲變左英文
你地點克服初期d睇唔明既野 ?
講得1999 唔好意思
講得1999 唔好意思

玩熟左 絕對可以咁快
啲術語睇慣左就明
學多兩句英文無壞
那有錢呀CHING

擺個電話係到啦

驚自爆
那有錢呀CHING

擺個電話係到啦

驚自爆

密我地啦
有無得直接課金買game錢..
好窮
講得1999 唔好意思

玩熟左 絕對可以咁快
啲術語睇慣左就明
學多兩句英文無壞

都大約記得曬d野
有時唔明佢要我做咩就google 搵張相睇下就明
收game錢
tgruip
收game錢
tg Druip
新手初來報道
究竟1:110k係咩事
想問下而家d人用咩同伴多?
有少少想買隻ragnar或者frigg
有啲裝想同人買 但有點數又冇game錢
放90弓AC 69劍 內有5億+點品 有意留TG
有啲裝想同人買 但有點數又冇game錢

有好多人全頻收點 你試下密佢地 姐係1:1XX 果d
如果琴日開始重玩呢隻game 有冇得入巴打你地個族 之前有玩開港服
如果琴日開始重玩呢隻game 有冇得入巴打你地個族 之前有玩開港服

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞