[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
優場bug會唔會ban 同埋點樣升精最好

Bug滿月係ban硬
GM得閒冇屎痾就會去睇紀錄
升精都係打豆

我就係之前bug滿月ban左我

依家重新玩過

你係邊個

可能你唔記得我
Game名timjai

哦 記得
咁依加叫咩名
想問下英服個面d人係點 會唔會已經玩到港服咁個個爆晒lv 玩到無野好玩? 同多唔多人玩
想問下英服個面d人係點 會唔會已經玩到港服咁個個爆晒lv 玩到無野好玩? 同多唔多人玩

商街好熱鬧

商街好熱鬧

呢家down緊 有無巴打玩緊 陣間加個fd 想入族同長玩
solo型玩家
solo型玩家

唔一齊玩? 陣間搞好加個朋友好無
solo型玩家

一定有痴線佬玩爆
但各階段既玩家都好多
唔似港服黎黎去去都個堆人
加上Steam買左nostale 9月就上Steam market
世界級宣傳效果

一定有痴線佬玩爆
但各階段既玩家都好多
唔似港服黎黎去去都個堆人
加上Steam買左nostale 9月就上Steam market
世界級宣傳效果

利申一向都係用steam開game 可惜唔支援boardcast overlay
優場bug會唔會ban 同埋點樣升精最好

Bug滿月係ban硬
升精都係打豆

依家重新玩過

你係邊個

可能你唔記得我
Game名timjai

哦 記得
咁依加叫咩名

我未入族呀
以前係港服玩過 , 棄左排入番就俾人爆左ac 入面有三四張綠翼卡

以前係港服玩過 , 棄左排入番就俾人爆左ac 入面有三四張綠翼卡

綠翼係+9?
呢到+9卡20m
大約=7-8 set天毛 / 16-17防爆
solo型玩家

仲有無上緊 岩岩搞完
solo型玩家

仲有無上緊 岩岩搞完

好彩未訓著
solo型玩家

仲有無上緊 岩岩搞完

好彩未訓著

係邊 不如艾美等 我叫Stabber
係咪一定要有信用卡先課到金?

去七仔買預付卡都得

七仔有one card預付卡買?
想入族
名:NOMANSKY
大族啲人都唔見哂 唔講唔知以為一日無on比人踢哂
收fresh 90弓,r5-7 90弓甲 有冇巴打有,好難收

Bug滿月係ban硬
升精都係打豆

依家重新玩過

你係邊個

可能你唔記得我
Game名timjai

哦 記得
咁依加叫咩名

我未入族呀

可唔可以加一加我入族
係咪一定要有信用卡先課到金?

去七仔買預付卡都得

七仔有one card預付卡買?

有mastercard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞