[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
唔該巴打知唔知搞咩
我us服無啦啦比人ban ac
我咩都無bug過
正係前兩日去steam用steam銀包課左三次金 其中一次失敗左自自動退款之後到今日都課唔到金 直至今日中午突然ban左我
report左上去半日冇人回 仲鎖我post
唔該巴打知唔知搞咩
我咩都無bug過
正係前兩日去steam用steam銀包課左三次金 其中一次失敗左自自動退款之後到今日都課唔到金 直至今日中午突然ban左我

每次出事記得check左email先 應該會有講點解要ban你
唔該巴打知唔知搞咩
我咩都無bug過

每次出事記得check左email先 應該會有講點解要ban你
check左
但郵箱無收到任何nostale既信
試下上官網Send ticket問下發生咩事?
send左半日 回覆左我幾次
而加冇哂影
另一邊report ban ac既我都send左 但佢唔回我 直接鎖post
唔知佢地幾點收工
而加冇哂影
另一邊report ban ac既我都send左 但佢唔回我 直接鎖post
唔知佢地幾點收工

點回你?Steam都send多次
可能係steam既問題
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

話佢處理唔到我既問題
要用gameforge果邊既
先解決到我既問題
不過之後我問佢可唔可以幫我report上去
佢話ok
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

steam出問題搞到封號? 如果搞到永封真係以後都唔玩 幾千蚊同200個鐘時間當豪比佢
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

steam出問題搞到封號? 如果搞到永封真係以後都唔玩 幾千蚊同200個鐘時間當豪比佢
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

有機係退款所以ban你
你可以send埋ticket去payment support
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

有機係退款所以ban你
你可以send埋ticket去payment support

但我無收到點數 而且係佢充值失敗所以自動退款 另一邊我已經send左 但佢唔回我
雖然佢有時會出錯Ban人
但投訴下唔會唔解Ban既
report左十次 等左半日 終於解封
謝天謝地
而加冇哂影
唔知佢地幾點收工

可能係steam既問題

有機係退款所以ban你

但我無收到點數 而且係佢充值失敗所以自動退款 另一邊我已經send左 但佢唔回我

佢應該係有個system見到有人退款就自動ban人
謝天謝地

恭喜哂 入左族未
謝天謝地

恭喜哂 入左族未

我85級準備打高死 升完90再搵族
係咪同steam果個一樣?
謝天謝地

恭喜哂 入左族未

我地係us先岩岩起步連55lv都未有
btw, 點解會想退族
係咪同steam果個一樣?

係一樣
謝天謝地

恭喜哂 入左族未

btw, 點解會想退族

打死地太多人冇經
謝天謝地

恭喜哂 入左族未

btw, 點解會想退族

打死地太多人冇經

平心而論 死地只係一個過渡姐
過左90lv邊個理你
謝天謝地

恭喜哂 入左族未

btw, 點解會想退族

打死地太多人冇經

平心而論 死地只係一個過渡姐
過左90lv邊個理你

最慘我而加咩都冇得做
同埋我要帶fd升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞