[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
反而係gm幫我檢查 之後就解左

但係因乜課金比錢佢洗都要比人ban先
佢仲未覆billing
uk果邊就話幫你唔到
垃圾客服

似係退款佢會自動Ban
怕人搵到Bug刷點

即係某程度上係垃圾steam害尻我地

佢reject我筆payment仲話我bug
server was disconnected
搞咩
搞咩

伺服器每星期3會維修

唔該巴打
news果度睇唔到維修
搞咩

伺服器每星期3會維修

唔該巴打
news果度睇唔到維修

gm垃圾

佢仲未覆billing
uk果邊就話幫你唔到
垃圾客服

似係退款佢會自動Ban
怕人搵到Bug刷點

唉 最有用果兩個ticket回得咁撚慢

佢衣加覆我訞交比第個部門
姐係有無希望

佢仲未覆billing
uk果邊就話幫你唔到
垃圾客服

似係退款佢會自動Ban
怕人搵到Bug刷點

姐係有無希望

你之後去nostale support 果度會有verify support比你既ticket 圖中果兩個 算係有少少希望

呢個係咩部門黎
我果個係咁

佢仲未覆billing
uk果邊就話幫你唔到
垃圾客服

似係退款佢會自動Ban
怕人搵到Bug刷點

姐係有無希望

你之後去nostale support 果度會有verify support比你既ticket 圖中果兩個 算係有少少希望

呢個係咩部門黎
我果個係咁

呢個應該係德國佬專for nostale果邊既部門 尻估
但係好肯定既係佢有用過nostale.en果堆無能先

咁其實呢個岩唔岩
好亂 衣加係咪打返id比佢就ok
你望下全部nostale.en既ticket都鎖9你唔撚幫
verify gameforge support起碼會叫你提供資料幫你搞

鎖意思原來係唔幫你?
我以為覆左你先變鎖
verify support果幾個ticket 佢有冇回你野先

我都係岩岩見到
跟住先回佢打id
verify support果幾個ticket 佢有冇回你野先

我都係岩岩見到
跟住先回佢打id

佢有冇叫你交文件

呢個算唔算

我都係岩岩見到
跟住先回佢打id

佢有冇叫你交文件

呢個算唔算

你應該係揀錯左server定其他野 你應該要收到呢個message:

只有你收到呢個回覆先算穩陣

咁應該係邊再send
一句講曬 gm含家剷
不過你照做住先 話唔定work

屌佢咩 佢封完人仲要send咁多野比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞