[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
我想知us服個HKGolden係巴打定還是點?同埋內部融唔融洽
我想知us服個HKGolden係巴打定還是點?同埋內部融唔融洽

Cinder先係巴打開,HKGolden係隔黎po

我地Uk玩到Awlevel移居過黎
比較熟呢度既規矩
隔離族就唔知了 不過都係巴打開 你可以留意下
report左十次 等左半日 終於解封
謝天謝地

想問巴打用咩網 我單野同你一樣比人ban
封左成日仲味得

https://nostale.support.gameforge.com

佢地咁撚樣都得既

咁點搞? 果邊billing又唔覆 9ban完人話幫唔到你?
原來Steam課金咁危險
原來Steam課金咁危險

一陣諗住課一課添
但steam課好似少啲
我記得中伏果堆都係買1600nosdollar 包括我 你地盡量唔好用steam課 or 唔好選1600 利申 唔知關唔關事

上官網買先抵玩

都係連登巴打開 入面都有d人係uk 服過黎
上星期開始就一齊打死地 都打得幾開心
我記得中伏果堆都係買1600nosdollar 包括我 你地盡量唔好用steam課 or 唔好選1600 利申 唔知關唔關事

咁我仲課唔課好

咁我仲課唔課好

課金比人ban ac
有撚病
謝天謝地

封左成日仲味得

https://nostale.support.gameforge.com

佢地咁撚樣都得既

咁點搞? 果邊billing又唔覆 9ban完人話幫唔到你?

巴打 你試一試billing 果邊 佢如果應你會話forward you to respective department 之後會由德國果邊既support幫你搞 uk果堆無撚用架 我都係等緊佢幫我搞 不過仲係未回我

billing揀咩語言
我揀左好多都搵唔到nostale跟住禁re
雖然佢都仲未覆
等左成日

咁我仲課唔課好

課金比人ban ac
有撚病

你又係買1600奶嘢?
謝天謝地

封左成日仲味得

佢地咁撚樣都得既

巴打 你試一試billing 果邊 佢如果應你會話forward you to respective department 之後會由德國果邊既support幫你搞 uk果堆無撚用架 我都係等緊佢幫我搞 不過仲係未回我

billing揀左nostale啦
uk果班問乜都話幫唔到你
我跟住仲咁答我
唔係ban左洗搵你? you are correct

咁我仲課唔課好

課金比人ban ac
有撚病

你又係買1600奶嘢?

買400

咁我仲課唔課好

課金比人ban ac
有撚病

你又係買1600奶嘢?

買400hkd
gm即係廢柴

我地Uk玩到Awlevel移居過黎
比較熟呢度既規矩
隔離族就唔知了 不過都係巴打開 你可以留意下

巴打game入面叫咩名?
求加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞