[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #3

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
你地可以追下呢個post
睇完你就唔會再用steam課
一句講曬 gm含家剷

巴打你又比人封左?

試過
verify support果幾個ticket 佢有冇回你野先

我都係岩岩見到
跟住先回佢打id

佢有冇叫你交文件

呢個算唔算

你應該係揀錯左server定其他野 你應該要收到呢個message:

只有你收到呢個回覆先算穩陣

咁應該係邊再send

個流程係:
去billing choose english
English en
Nostale
Ban charge back
Description講返自己因為steam payment method而誤ban 果堆野
Send出去
過幾小時 佢會話you cant be treated by us directly
We have forward you to respective department
你收到呢個之後就去nostale support果個網睇下佢有冇回你呢個message

係 我收左果句野就好似有呢幾封
跟住可能無揀咩ser搞到咁
衣加又要等過佢覆
巴打快d用我個方法 解ban work左

你有影卡同passprt比佢?

你要影HKID card同steam payment record果版比佢

佢仲未覆我

你要影HKID card同steam payment record果版比佢

佢仲未覆我

狗gm

佢仲未覆我

巴打定d黎 你跟我個流程做一定會解你

鎖係咩意思
而佢覆左你唔係會有鎖?
屌 等我問埋佢仲用唔用得steam 課金先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞