【英國】 英倫扮工室 VIII

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
各位巴絲打好 我係呢邊做左三年野啦!揮個手先

就黎年半

覺得點呀,喜歡呢個地方嗎

巴打你好
失業

你係無業

2nd stage of 失業

無業

就黎年半

yeah. 舒服過香港n倍
不過住緊呢度本身都正, 如果一開始去咩coventry 應該唔係咁諗

揀個全英國數一數二shit 嘅地方比緊係無得比啦
無業

terminal stage

就黎年半

不過住緊呢度本身都正, 如果一開始去咩coventry 應該唔係咁諗

所以... 仲住緊se.

rich adore

就黎年半

所以... 仲住緊se.

rich adore

附近黎緊開aldi,唔知d fresh food 咩quality

食得落肚,但係會比平時超市果啲快啲壞
最好就係去Market 買啦,不過去Lidl + Aldi 買真係都平幾多下
附近黎緊開aldi,唔知d fresh food 咩quality

最好就係去Market 買啦,不過去Lidl + Aldi 買真係都平幾多下

最近係sainsburys, 有間butcher shop但望入去無咩賣

好多都要問,有時連奇怪嘢都會有,game meat etc...
之前同Butcher 熟成日計平幾十p 比我

最近係sainsburys, 有間butcher shop但望入去無咩賣

好多都要問,有時連奇怪嘢都會有,game meat etc...

有.. 其實我係想買靚steak同seafood
seafood有market但要早起去買所以買極都買唔成
睇ocada靚野同吉之島咁上下價都ok, 等生日先買2塊黎整

去Butcher 買steak

有.. 其實我係想買靚steak同seafood
seafood有market但要早起去買所以買極都買唔成
睇ocada靚野同吉之島咁上下價都ok, 等生日先買2塊黎整

去Butcher 買steak

Market 應該有牛肉專賣鋪
啲Steak 都幾靚
好想食乳鴿
好想食乳鴿

細個成日食
依家賣到好撚貴on99, 自己比錢就唔捨得食

英國有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞