【英國】 英倫扮工室 VIII

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
hi

bye

今日有個manager sick leave 2 wks
reason:stress

好似香港先唔可以

但條友... 好難明點解大個人一D stress tolerance都無

我TEAM有個德國女人,做左5,6年因為stress請左2年差唔多full sick leave
終於3個月前炒鬼左佢,諗住遲d請返個grad replace佢

請me,btw 點樣可以stress 2年

老老柒柒,我呢行冇2:1好難過到CV scan個stage

我成日比你哋串

串得你最多咪馬壯

hail hydra!
hi

bye

好似香港先唔可以

但條友... 好難明點解大個人一D stress tolerance都無

我TEAM有個德國女人,做左5,6年因為stress請左2年差唔多full sick leave
終於3個月前炒鬼左佢,諗住遲d請返個grad replace佢

我成日比你哋串

串得你最多咪馬壯

hail hydra!

成日JER鳩住雞巴黎寸
hi

bye

好似香港先唔可以

我成日比你哋串

串得你最多咪馬壯

hail hydra!

成日JER鳩住雞巴黎寸

唔寸囉...
各位巴打好!好耐冇上嚟!
兩個月前喺度問過巴打一般搵工要搵幾耐,馬壯巴打答咗我之後過咗幾日就收到offer,咁快就做咗兩個月,so far倫敦生活都唔錯

搞到馬壯好似黃大仙咁

唔怪之得我冇工

當日問你黎唔黎做
你自己拒絕

果時係倫敦搵到地方啦
我係 tier 5 過來三個月喇
匿埋係屋企人屋企
想識下 Yorkshire Manchester 附近的絲巴~

傾下計,同遊下~
兩個月前喺度問過巴打一般搵工要搵幾耐,馬壯巴打答咗我之後過咗幾日就收到offer,咁快就做咗兩個月,so far倫敦生活都唔錯

搞到馬壯好似黃大仙咁

唔怪之得我冇工

當日問你黎唔黎做
你自己拒絕

果時係倫敦搵到地方啦

搵到中醫鋪?

搞到馬壯好似黃大仙咁

唔怪之得我冇工

當日問你黎唔黎做
你自己拒絕

果時係倫敦搵到地方啦

搵到中醫鋪?

又寸

搞到馬壯好似黃大仙咁

唔怪之得我冇工

當日問你黎唔黎做
你自己拒絕

果時係倫敦搵到地方啦

搵到中醫鋪?

又寸

好撚燥
用五分鐘爬完碟飯 就去automount班友仔做番譯
匿埋係屋企人屋企
想識下 Yorkshire Manchester 附近的絲巴~

傾下計,同遊下~

Manchester
匿埋係屋企人屋企

傾下計,同遊下~

Manchester

Manchester x2
匿埋係屋企人屋企

傾下計,同遊下~

Manchester

manchester正唔正?
有同事極力推薦話好住

食住玩做野岩岩拎到個平衡
唔計London的話 Manchester已經係最岩香港人落腳
大家今個weekend有咩搞? 唔想就咁摺埋三日hea左去
有冇巴打起Brighton 下個月由倫敦搬過去
匿埋係屋企人屋企

傾下計,同遊下~

Manchester

你好呀~你係 Manchester 冰度呀?
介唔介意交換 tg?
@jaichui
匿埋係屋企人屋企

傾下計,同遊下~

Manchester

你好呀
介唔介意交換 tg?
@jaichui

點解無人同我交換Tg
英國讀master 大唔大機會有公司請同簽Tier 2?
如果無既話都可以到時一出學歷證明就係果邊整Tier 5 or YMS?

睇到有d 1999
英國讀master 大唔大機會有公司請同簽Tier 2?
如果無既話都可以到時一出學歷證明就係果邊整Tier 5 or YMS?

睇到有d 1999

認真,睇邊行
匿埋係屋企人屋企

傾下計,同遊下~

Manchester

manchester正唔正?
有同事極力推薦話好住

食住玩做野岩岩拎到個平衡
唔計London的話 Manchester已經係最岩香港人落腳

btw
manchester 個機場多唔多flights
當你去其他non-eu地方洗唔洗由london出發?

manchester都多機去mainland europe
睇下Ryanair有咩機就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞