【英國】 英倫扮工室 VIII

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

Thanks 賽巴quick reply

係丫,返Canary Wharf, 就係果頭未連bill都1500, 連埋bill, council tax , internet 都要16-1700
我想控制所有charge below £1500 ,先搵到Greenwich 但好似好荒蕪

仲等緊visa 開學好多家長 , 整左快證 7日都未有

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-50265459.html
你要搵幾大

thanks 上戶巴

Good sharing,其實呢類都夠做,有一房,開放廚都ok, 我搵openrent 因為可以慳agent fee 但少房源。一係就要搵rightmove / Gumtree ,但好多agent唔睇email 有無巴打有好agent 介紹?

應該要直接打電話過去,用Email 真係好慢

我同你budget都一樣,想1500包哂所有野
我黎緊租果到係blackwall, 租就320per week, 連埋Bills就希望around 1500,應該會突少少
我之前搵果陣都有唔少係呢個價位wor
唔通宜家就開學起哂價

應該係因為開學

你又係係Canary Wharf返工?

我唔係呀
咁岩搬去果頭

好唔好住 可唔可以tg 傾下

請grad scan cv, A level得1個A我老細都嫌唔夠好叫我再簡下

上戶巴你做盛行

得一個A 通街都係喎

見佢2:1又有做過part time都諗住28k都唔好要求咁多,點知腦細要求接近prefect cv, 要3A,1st class仲要有financial exp

3A 如果係香港已經讀到神科

英國a level好易,30%人拎A,考過CE 過黎一定屌打鬼佬

hkal c 18%

3A
無咩好自豪 英國咁撚易

Thanks 賽巴quick reply

係丫,返Canary Wharf, 就係果頭未連bill都1500, 連埋bill, council tax , internet 都要16-1700
我想控制所有charge below £1500 ,先搵到Greenwich 但好似好荒蕪

仲等緊visa 開學好多家長 , 整左快證 7日都未有

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-50265459.html
你要搵幾大

thanks 上戶巴

Good sharing,其實呢類都夠做,有一房,開放廚都ok, 我搵openrent 因為可以慳agent fee 但少房源。一係就要搵rightmove / Gumtree ,但好多agent唔睇email 有無巴打有好agent 介紹?

我黎緊租果到係blackwall, 租就320per week, 連埋Bills就希望around 1500,應該會突少少
唔通宜家就開學起哂價

應該係因為開學

我唔係呀
咁岩搬去果頭

未住呀
9月尾先搬入去
統計一下,幾多人係canary wharf 返工?

迪露飛奧同jon slow巴都係

金融業jj 開個gp ok?
失業

我以前見工試過35k Milton Keynes

thanks 上戶巴

唔通宜家就開學起哂價

應該係因為開學

我唔係呀
咁岩搬去果頭

未住呀
9月尾先搬入去

我9月尾到

Im ok. I left my tgt in previous comments

is this to do with interview or CV?

Im ok. I left my tgt in previous comments

迪露飛奧巴我ADD左你TG啦

想問問如果搵屋可以去邊到睇?
想問下如果用Tier 5 去到apply精算entry job成功率高唔高?

利申:undergrad精算 + 德國Master degree
想問下如果用Tier 5 去到apply精算entry job成功率高唔高?

利申:undergrad精算 + 德國Master degree

我係你就揾frankfurt-based jobs la

搵到我想搵英國先
個人真係唔鍾意德國

迪露飛奧巴我ADD左你TG啦

我係你就揾frankfurt-based jobs la

搵到我想搵英國先
個人真係唔鍾意德國

得我就係咁入行
between 巴係TUM master??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞