【英國】 英倫扮工室 VIII

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
各位有好介紹記得話我知

Have a look at the link below -

https://www.reed.co.uk/jobs/language/cantonese

用過indeed search 過,有幾個都apply 過,完全無回覆
HKG3 巴打幾時落倫敦?應該要集體請你飲酒

幾個咁少,報返60,70份先返黎講

我之前同雞巴講過啦

adore 清 S Class

麻煩,果啲火鍋牛肉係英國買都幾貴同埋難食

五鎊半
算係咁啦

以前係Cardiff 有間中超,有牛肉片,類似香港打邊爐嗰啲
唔係咩£5 一盒薄過紙片加肥到仆街

仲記得讀書年代
係買大舊牛肉
落冰格
再拎出黎切片

點樣切到咁薄

冰格

應該勁難切

手殘係難啲

麻煩,果啲火鍋牛肉係英國買都幾貴同埋難食

五鎊半
算係咁啦

以前係Cardiff 有間中超,有牛肉片,類似香港打邊爐嗰啲
唔係咩£5 一盒薄過紙片加肥到仆街

仲記得讀書年代
係買大舊牛肉
落冰格
再拎出黎切片

點樣切到咁薄

冰格

應該勁難切

手殘係難啲

你用咩刀
stat 個位ching. 不如考慮一下精算工 大公司Tier 2冇問題
Games Of Thrones.. wtf did i just watch
開始覺得爛尾,屌全部劇情都估到嘅
Games Of Thrones.. wtf did i just watch

wow

wow

準備BBQ結局

填左兩年
gurantee nothing will be changed
有香港會計師牌其實過到去都好難搵工?
想quit 香港份工用tier 5 過去兩年working holiday 之後睇下有無機會有人肯簽tier 2,但好似好高risk

唔搵big4?

其實就係喺香港big4 做緊想睇下呢個experience 過到去有無得做 香港已經非常飽和同成個環境都越黎越差

Audit 應該難d, advisory 都仲可以諗下

Advisory 有無話邊個service line 喺英國expand 得最快?
冇野做
想放工
由蘇格蘭搬落倫敦,希望呢四個月揾到工啦
聽住國腎 專心畫圖
serena巴
Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞