[航空]連登飛機膠討論區86

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咦好似唔係
本po男神腳照集郵
(未搵晒)

歡迎下次置埋頂
#Fight for Freedom Stand with Hong Kong
#不割蓆不譴責不篤灰不分化
#光復香港時代革命
#五大訴求缺一不可
#香港獨立唯一出路

請勿與五毛談話

——————————————————

呢個post將會有人不定時講返:
ITM唔飛得/幾時可以飛四引擎Trump G20 達成
HNA幾時執笠
HX幾時執柒左佢有排都未執得
CX幾時離開OW
A380幾時變真·奴隸船
777X幾時黎香港
OW下個邊個破產
KE幾時又同DL鬧交
坡佬777幾時轉3-4-3
皇天擊殺海航董事長
T2譚仔幾時搬T2已拆
ITM幾時開國際線
CX/HX/QR/CZ etc幾時出入轉Alliance
邊個Mile/FFP值得玩/MR
CX/KA TPE飛機餐
A380已經停產
UO幾時搬入因航城/龍屋已搬
Starwalker幾時先開台港線
熱烈慶祝CX548/549榮登Tam Spirit號

譚仔又自動返中(Can)飛啦
因航33E幾時翻新IFE

——————————————————————————
歡樂系列:
#domdom思想好開放
#聽講坐得多Y會變傻仔
 #職業兒子
 #ThePierMMA 
#MBAno.1
No Dog No Poon
——————————————————————————

譚仔又飛啦

譚仔又飛啦紀錄

腳圖自己貼

支那潘與狗不得內進

重有冇嘢要Update
腳圖唔洗啦,要睇嘅人自己會搵
現時既華航其實坐唔坐得過
我見佢普遍平過長榮,但以前啲往續有陰影
CI有熱餐 BR無

而家嘅中華安全過20年前好多啦cfu
CX唔飛高雄駁日本係無5th freedom問題,slot問題,定策略問題

https://www.facebook.com/groups/265170083678146/permalink/2181107765417692/?mibextid=aE13LE

啲台仔話而家高雄無曬wb機咁滯
好似連TR都無飛khh
[member][domestic 野食唔係太差姐/member]
都係既,我表哥做緊華航噴油,話華航改革左唔少,但我就唔知係咪真,我係台灣人但果單野搞到宜家都唔敢坐

坐過長榮個感覺唔係特別好,似台版因航,服務一般同埋都貴
差唔多價錢嘅話,坐EY residence仲尊貴
但香港無咗HKG-AUH
焗住要落BKK轉
2019年之前飛親台灣只揀CI
因為BR搭過一次321坐到頭暈,又無熱餐
飛TPE的話CI有熱餐同321neo已經加左唔少分
BR既787配J就硬件食物服務都唔差
但Y既就真係你懂的

不過如果飛中長途
睇完d YouTube片又覺得
BR既服務同飛機餐評價又好似好過CI
咁19年之後你會揀邊間飛台灣要買定機票投票
何解係戰機
香港打風好似成日都係得長榮321照升降
我想試JX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞