歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (189) 訂到就唔洗咁柒串既

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
冇人叫佢一野成板幾百隻咁入架嘛
本身就慢慢賣貴少少都有d水位
現在當係b社咁垃圾膠價先有人買既邊有肉食,
仲要次次都減得咁樣衰,d客都畀佢搞到減價先買/劈價先買
玩撚死自己咩
你當左壽屋好似Bandai咁高產
佢1水一板落幾百隻係因為得1水貨
佢唔落咁多既邊有貨賣
大佬落1水要之後要得佢再販先有得再落
落一水 --> 賣唔哂有倉存壓力 --> 帶頭劈價 --> 玩死正價拎貨既細鋪

咁一開始就唔落咁多隻,大不了去到賣哂就齊齊無得賣好過啦
到時又比人搶哂去炒 又屌代理唔落多啲貨
屌柒壽屋個仆街代理就岩啦,福利呢次我就撐你啦

全部壽屋都等模型界一哥模倉劈一半先買

Yen插反而加價,仲要cut晒特典,含撚啦屌你老母
以前曉撃霸年代咪都係咁樣
而家代理自己玩死自己同細鋪,成個生態又好過炒貴好多咩?
我唔係話炒就好,但
本身呢d冷門少少既模型就係要當佢pvc咁賣
要訂先有,唔訂冇得玩
你水浸咁多貨放係度自己又唔推廣而且只劈黎散貨
劈得2次以後冇人做第一水on9仔
最後越黎越少人同你買就自己申請
等陣先
正常唔係應該係代理keep貨食個倉存壓力咩
定係依加個個都係西瑞玩法
派咩貨派幾多佢話事
佢緊係好生意啦
佢間鋪好似振光帶頭劈價之前已經死左,所以應該唔關事
不過振光都真係抵屌
既然大家都唔係討論緊砌模型
咁我都off topic先
https://twitter.com/kensyouen_Y/status/1681233985593294848?s=20
我覺得眨眼比生髮更加癲
眨眼係animation
生髮係modeling
兩樣技能嚟
睇佢咁build覺得仲煩過做grooming
我都以為係load左陣
賣唔出果幾隻間間都死貨
你勁
胡迪尼打手點跟
屌你load咗陣乜鳩胡迪尼

我個friend 痴線佬嚟, 成日笑鳩啲煙腸
馬雅, 爪哇, C hashtag
振光不嬲都抵屌
冇撚左特典佢仲有乜價值
每個月至少四位數既新貨存倉仲要個個攞幾隻賣完就算
啲貨擺過世都冇人要 幾撚大壓力
我真係情願佢減少貨量同close緊啲玩價細舖acc
留返啲生存空間
一係就摺撚左佢
依家啲人等佢坐返幾年先買
咁代理就係要諗計點清貨架麻
西瑞西還西都有搞下啲活動呃下細路丫
如果唔係你個代理又唔做補件服務
依家又無特
想搵某啲款又無存貨要等再販
買你不如自己去森林中
點幫趁
所以唔好幫襯佢 等佢圍唔起條數執

啱啱試咗用dspiae maker補白色,逐層逐層等佢乾,慢慢上,效果我覺得幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞