歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (189) 訂到就唔洗咁柒串既

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
冇錢就留返d 錢開飯咪玩膠
買到了
唔識睇標點
究竟新一代覺得玩玩具同砌模型係唔係一樣
係我太老餅定點
但一班人話佢笨大係玩具又會起晒鋼
真,我最鍾意齋啪
真正素組
D撚樣成日又滲線又消光都話自己素組
心諗死撚開啦
啱啊,唔知做乜啲專業模型人仕係要單單打打,好煩,齋啪關你咩事阻住你噴油嗎
你覺得呢啲煩的話
堆報價出貨買唔到叫春屌貨少屌福利貴個啲就唔煩?
之但係說話又唔係咁講
正所謂我不殺伯仁,伯仁因我而死,齋啪果班無直接阻住上色果班
但係D廠為左方便齋啪果班就搞到D模型處處為難班上色既玩具
我聽唔到
齋啪有咩問題,玩得開心咪得
真,我最鍾意齋啪
真正素組
D撚樣成日又滲線又消光都話自己素組
心諗死撚開啦
啱啊,唔知做乜啲專業模型人仕係要單單打打,好煩,齋啪關你咩事阻住你噴油嗎
之但係說話又唔係咁講
正所謂我不殺伯仁,伯仁因我而死,齋啪果班無直接阻住上色果班
但係D廠為左方便齋啪果班就搞到D模型處處為難班上色既玩
係笨大啫
其他廠都唔太覺有呢啲情況
所以我先話笨大垃圾
歡迎想討論模型售價o既巴絲入黎 (1)
https://lih.kg/3367036

不過班水星廚又會話睇唔到
壽屋D濕鳩預上色件都好麻煩
因為玩得多培養左個審美觀出嚟
見到你水口白撚哂企得樣衰衰
都想你下次整靚d 所以先多口下
希望大家都整靚d 個圏子先有進步。
單單打打就緊架啦
上網討論區唔通要寫公文咁有禮貌咩
都係玩具,唔洗分咁仔細
我直頭覺得佢target 畀鬼佬睇既,所以先揀d+
黑笑都係
口德嘅嘢,唔係上網就唔需要嘅,成班人敗壞討論氣氛咪自己圍爐囉,咪無新人入坑囉仲想個圈子進步
個啲都係煩,打和啦
呢d 其實好似電話騙案既智力測試咁,濾走d 人唔駛嘥口水既做法黎,唔係最好但係有用
好似名人咁 叫人做多少少都畀人炎上根本唔可能討好哂新人素組派
濾走其他玩家以為自己係邊個
連 登 仔
怕未
圍爐取暖既極致表現
開finisher油1:1.5、1.5bar,0.35噴筆
噴出黎果下就粉粉地咁,想問衰咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞